![]() |
Re: Intalniri
eu sunt deacord, mai ales ca ajung oricum in iasi ca am de dat o licentza...
|
deci pana la urma se mai merge la bacau sau se transfera la iasi?
|
pai voi spuneti
eu sunt gazda primitoare oricum :D |
Quote:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx nu este o discutie care sa aiba loc pe forum (SV-05-YBG) |
xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
Discutiile despre 26.07.2006 se incheie aici. Pe forum nu se discuta nimic. Vom discuta sambata cand ne intalnim.
De asemenea, din motive si obiective si subiective va rog sa veniti sambata la ora 4 la fantana in centru la BCR. Multumiri anticipate, Stefan M. Ciocoiu Presedinte Crazy Drivers |
Ce ziceti baieti...facem in tomna asta o intalnire cu toti membrii Crazy Drivers de prin tara?
|
ce ziceti de intalnirea membrilor 4tuning de la sfarsitul lui octombrie, o facem sa coincida cu intalnirea membrilor crazy drivers?
|
si intalnirea membrilor 4tuning in ce oras e mai exact?
ar fi isto sa ne strangem tot clubu crazi driver |
haideti fratilor... ca incercam sa ne intalnim de juma' de an... Spune un loc si o data si ne vedem acolo... sa fie ceva concret...
|
unde sa ne intalnim?
|
Quote:
|
ne intalnim cu totii pe 22 octombrie, cu ocazia intalnirii 4tuning?
|
io's de acord!!! unde se intampla evenimentul????
|
la iasi dak am intelesi eu bine
|
dap, asa e, pe 22 octombrie , la iasi ;)
|
Pai pe mine contati fara probleme
|
sper sa vin si eu...daca termin ce am inceput cu masina pana atunci...
|
Si pe mine ma tenteaza sa vin la intalnire, chiar daca am cateva sute de km bune pana acolo dar ne mai strangem cativa in fiecare masina pentru companie si mai multe masini pe drum ca sa ne distram.
|
asa ramane.. ne vedem acolo>>>>>>>>>>>>>:D
|
Singura problema ar mai fi pentru cei care vin de la distante mai mari cu cazarea, poate gasesc cei de prin zona pe unde sa ne cazam.
|
2 persoane au loc de nani...fara probleme :)
|
Quote:
|
pai dc 2 pe jos nu ai loc .. alea alea crezi ca noi dormim doar in pat.. heh yo am dormit si pe bank in park nu-i problema sa dorm pe jos;)
|
Mah...daca nu sunteti prea grasuni este loc de 4 pers+ cine are chef de nani jos :) numai anuntati ...si mai e un loc in cada :)))
|
vladutzz yo am loc rezervat la tine .... deci 1 e cumparat
|
Quote:
|
Quote:
Ok unu e deja licitat...cine se mai baga la inca 2-3 locuri pe pat...cat inca se mai poate....si apoi deschidem licitatia pt somnul jos |
Quote:
|
Dormi la intrare in bloc...nici macar pe pres :)) joking...ne descurcam noi....si te astept sa imi iau revansa
|
Quote:
|
Daca nu am nici o prb la munca sunt prezent mai mult ca sigur acolo, gasesc eu pe unde sa dorm nu e asta o prb., moteluri, pensiuni ceva se va gasi si o satrada buna pe care sa rup masinuta putin.
|
ma apuc sa caut saci de dormit pe la prieteni :D:P
|
io ma imbrac mai gros si nu mai am treaba :lol: ... un acoperis deasupra capului sa am si mie deajuns:lol:
|
eu am gasit n-am trb :d :D NOroc ca am friends in Iasi :d ...
|
shumi poate nu vii la iasi, indiferent de motiv, k nu stiu ce-ti fac :D:D:D
|
Poate nu veniti la Iasi!Ca m`am chinuit asa de mult pt intalnirea aceasta ca`mi vine sa`mi arunc abonamentu de la Orange acuma!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning