![]() |
Re: Mi-am luat civic
Quote:
|
fanete`..acum am citit si eu tot theardu tau si am vazut ce a fost masinutza ta si ce a AJUNS...sa stii ca`mi place la nebunie...si vreau sa`mi zici si mie de unde ti`ai dat comanda de spoilere si praguri..si daca nu mai stii vreun motor de 1.6 sau 1.8 v-tec cu tot cu cutie mie unu` si sunt la inceput cu masina dar vreau sa iasa ceva frumos...macar cum ti`a iesit tzie`...am un crx ..nu civic dar imi place`...si vreau sa mai intreb ceva...la cat se regleaza tachetii ptr evacuare si ptr admisie ca trebui reglati...si nush dc nu prea trage asa cum ar trebui`...sau poate m`am invatat eu cu ea aja`..astept sfaturile sau pareriile voastre..mersi
|
Quote:
|
poate si pe 15" - minim
visez la turbo si frine brembo si de asta am luat pe 17" :) pe linga asta, modelul care am luat se face de la 17 in sus. cartelule , vorbim pe topicul tau daca vrei... |
Quote:
|
trebuie sa iei mecanica fata cu totul ca nu se potrivesc etrierii lui la tine sau la mine direct.
|
Quote:
|
am eu fuzete "de rezerva"
dar ti-am spus, mai e pina atunci :) |
8 Attachment(s)
UPDATE !!!
cateva poze. |
ce culoare o s-o vopsesti :D
|
sa vedem...
|
fanete imi place la nebunie cum iese masina.
|
e bestiala, arata bine, imi place aripa fata, da cel mai mult bara spate imi place,
bravo domnu, abia astept sa fie finalizata (cel putin vopseaua, ca gata nu o sa fie niciodata :) ) |
masina striga...eleron, eleron, eleron:lol:
|
Quote:
|
Nu imi plac pragurile si farurile :)
|
Frumos civic............
PS : Da ce esti invidios domne de vb asa de farurile si pragurile omului.... :)) (destea ai si tu.. :)) ) |
Pai a fost gluma "domne" :))
|
Quote:
|
este si eleron. daca nu a-ti observat mai inpoi putin am pus poze cu eleronul.
Mersi de aprecieri. |
frumoasa mai e ... abia astept sa o vad terminata, o sa iasa super la final ...
felicitari pt rabdarea pe care ai avut-o si pt ce ai putut sa pui pe masina ... chiar e crima ... |
A trecut masina asta prin toate etapele si tot nu e gata. Mai lasa mah exteriorul in pace si apucate de motor :-P
Bafta in continuare ;) |
motoru merge...
masina e la mecanic.... teoretic, practic e tot la mine in fata blocului :) am dus toate piesele la el si joi am sa-i duc masina sa inceapa sa schimbe la ea piesele ce am luat. sper ca pina ma intorc din concediu sa o termine. |
cand mashina o sa fie vopsita....o sa te reindragosteshti.....asculta la mine....mai mult drag o sa ai....sa bagi bani in ea:))
|
Quote:
|
Stie cineva cand se intoarce omul asta ?
|
Dai un sms
|
Are telefonul inchis.
|
gata ma, m-am intors :)
PS. s-a montat evacuarea, dar fara finala, ca nu vine cum trebuie. rulmenti fata, urmeaza sa montez si camber fata. |
ai inviat ma !? :) hai ca o sa te sun zilele astea sa iti zic o vorba!
|
mi-a sosit si capacul de benzina de carbon :D
poze azi maine... I'm so happy :p |
2 Attachment(s)
poze.
|
nice
masina o sa aiba mai mult carbon ca tabla :P chiar capota nu pui? |
o sa iau si capota dar este cam scumpa si o iau mai tarziu.
tot ce se poate sa o iau dupa ce o vopsesc masina. |
Fanete sa stii ca a fost buna fuzeta ,am scos masina din service ,sper ca maine sa revolv si cu unghiul de fuga ,sper sa nu fie nici o problema cu geometria .Multumesc frumos pentru piese .
|
ma bucur ca ti-au fost de folos piesele.
|
Ati auzit cumva , careva cine stie sau poate sa puna autoblokanta la satelitii din cutie? asta k sa traga ambele roti..k vreau si eu si cred k multi altii..am auzit k pe la lugoj este cineva..ceva informatii?
|
Quote:
|
se gaseste pe ebay 350-400 $ nou.
montatul este ... simplu... pentru unu care a mai desfacut cutii. |
sal domnu, o intrebare, cam cat m-ar costa o pereche de faruri cum are urban_racing sau ceva asemanator
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:32. |
- Copyright 2026 4Tuning