![]() |
re: MK3 - G E K
in bord nimic, am anulat doar "difuzoarele" alea de acolo pentru ca erau deosebit de stresante!
urmeaza sa pun si sub'ul cat de curand, ii trebuie incinta si lenea e mare, pasiune pentru bas lipsa, dar banuiesc ca o sa se auda mai bine cu un zdup acolo in spate :-?? |
Quote:
|
Quote:
|
tocmai ti-am parcurs toate paginile topicului, felicitari pentru drumul care l-ai parcurs pana acum, si pana la urma asta e placerea, sa stii ca tu ai facut la ceva la masina, sa o cunosti mai bine, etc, bafta in continuare !
|
1 Attachment(s)
eu am primit un sfat sa folosesc de la dynamat asa ceva pentru usi
|
Da:)este indicat sa iti insonorizezi masina,reduce zgomotul de rulare al masinii si in leg cu sistemul audio vei simti o diferenta considerabila(in bine):D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
pe site-uri de car audio, de exemplu fii galagios.ro, am vazut si pe la vitan black mall
|
Andrei ne vedem la Pitesti....
eu intru cu o grupa mai jos :twisted::twisted::twisted: |
deci sa inteleg ca vorbesc cu castigatorul grupei?
eu vreau sa particip doar sa vad cum e, macar odata asa de distractie, nu ma intereseaza ce fac, atat timp cat plec de la start macar odata |
sa bei niste redbull inainte de cursa:lol:
|
Quote:
nu am participat niciodata.....la legale :D bataie, gasesc multe masini si la A1 care sa imi dea |
Succes baieti la legale :wave:
|
@ razvan : ba e bine ca esti pesimist, o sa ai o surpriza :D
@nxdev : multumim! :D |
1 Attachment(s)
o poza...
|
2 Attachment(s)
si inca doua...
|
ai bandajat-o?:cry:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
mi-a dat de m-a julit o bordura si m-am gandit sa am grija de rana cu putin bandaj :D
si inca 2 poze de la mine pt ca alb-negru sau sepia masina asta nu are nici un farmec :D |
pana la urma ai ajuns la Pitesti sau nu:?:
|
2 Attachment(s)
nu am ajuns din pacate, datorita fondurilor insuficiente :(
si cum tot am zis ca pana la primavara nu mai fac nimic la masina, azi am facut ceva. Pozitii american style: |
sa stii ca arata foarte bine cu buza bandajata asa.
cum ai facut pozitiile? |
si mie imi place, vreau sa imi fac un sticker cu leucoplast sa pun acolo :D
pozitiile le-am facut gaurind semnalul cu bormasina, si aveam de la faruri becuri de semnal cu soclu de cauciuc care intra etans acolo, apoi am tras plusul de la faruri si am plus masa pe caroserie. |
1 Attachment(s)
ca tot ne apucaram sa punem poze :D , imi plac si semnalele , dar parca dau mai bine pe lateralele de la bari decat in fata .
|
facem semnalele asa si la urs? ;;)
|
@mario, alea sunt bari de america, daca gasesc una o iau fara sa ma gandesc, dar mai rar pe la noi asa ceva.
@ stefi, facem sefu, miercuri eu vin acasa, si joi cred ca sunt liber toata ziua, dai si tu un telefon si se rezolva :D |
moa. gata ! miercuri te sun sa te alerg putin cu bestia :evil:
|
1 Attachment(s)
chiar te rog :D
si inca o poza de la intalnirii cu golfistii :D |
3 Attachment(s)
Quote:
|
exact asa vroiam sa fac, ala de pe subaru :D
|
felicitari pentru munca depusa si pentru pasiunea ta pentru aceasta masina...tineo tot asa frumos golfanu' pot sa te intreb cat te-a dus vopsitu ?
|
2 Attachment(s)
multumesc. cu vopsitul nu mai stiu sincer cat a costat, dar asa in mare cam 2000 de lei cu tot cu tinichigerie
poze mai clare cu pozitiile ( o sa dau angel-urile jos saptamana asta, ma calca pe nervi la modul grav) |
good choice, o sa arate mai bine fara
|
stiu, nu se pupa deloc cu masina, sunt din cu totul alt film ( Inima de tigan :D)
|
am trecut si de itp, acum pot sa imi fac de cap :))
|
Bafta;)...cu gologani sau fara?8)
|
ghici :))
|
nu ti-au zis nimic de anvelope, pozitii?
sau ai dat atat de mult incat nu s-a uitat la ea? :lol: cum ai facut cu gazele? p.s. lasa-mi nr tau ! |
pe partea mecanica masina sta foarte bine, nu am avut probleme cu noxele cu bucse si toate cele, acolo a fost pe bune. problemele mele erau altele!
ai p.m |
| All times are GMT +2. The time now is 12:48. |
- Copyright 2026 4Tuning