![]() |
Re: BH 04 ARO
Felicitari Domy.Chiar acum ma duc sa o cumpar de la magazin.Bafta incontinuare si multi Cai putere !:D
|
Am citit si eu revista si ce pot sa zic, masina aia are 250 de cai cand o sa existe soft pt. jetronic.
|
Quote:
sa nu-mi zici cat mai am acolo nu mai iese 20 de cai........deci eu zic ca am.atfel nu as putea sa dau pe 400 m vreo 60 metri la o masina de 200 cai de fabrica ,fara modificari..iar cat despre chipul de pe jetronic,nu am zis ca euam facut.doar atata am zis ca la brieful mare a fost trecut chippul si ca in calc a fost umblat,si dupa am facut o tura cu el am zis ca nu are cum sa mearga un motor de 2300 asa.eu am avut 323 155 cai dar asta parca 2.5 si nu are alte modificari pe el ...deci nu stiu.si in plus eu am auzit si de altii ca se poate face chip pe 2300 jetronic.e greu dar nu e impossibil |
Quote:
2. daca tu faci comparatii de genu am facut nu stiu ce masina deci am mai mult ca ea, e ceva... Si eu m-am dat cu 3 bmw m3 e36 3.0 de 286 de cai, cel mai rau m-a batut cu o masina jumate pe 400m dar era putin modificat si unu stock ma face cu un bot de masina.....asta nu inseamna ca masina mea are 270 de cai... Am batut infiniti G35 (nissan 350z mai de lux) care are 298 de cai..tot nu inseamna ca am nu stiu cati cai... Tu sti din ce era compus kitul hartge sau alpina la motorul 2.5??? iti zic eu.. Serpi cu evacuare completa inclusiv toba finala....completa Axa cu came Chip Toate astea dadeau 19 cai. Mai era modelul 2.7 plus modificarile de mai sus la 210 cai Eu nu cred ca masina ta are mai mult de 200-210 cai si te astept sa demonstrezi asta la Mastertuner si daca vi prin Buc da un semn si poate vedem daca masina mea are 260 sau 240 de cai :) P.S: eu am scos 14.47 sec pe 400m si asta inainte sa am volanta usoara si un soft care a scos 5 cai in plus pe dyno si tot in perioada aia 0-100km in 6.2 P.S2: eu am 2.5 24v putin modificat si am ~200 de cai |
NU ma intelege gresit, eu nu am nimic cu tine dar este aiurea sa zici ceva cand nici tu nu sti adevarul...
De curiozitate, tie la cate ture iti limiteaza si ce compresie are motorul ( nu raportul de compresie ) |
Quote:
sa fim seriosi cu caii aia..daca ar fii asa frumos cred ca toti ursii de la noi ar avea modificarile alea care mai mult de 6-700E nu cred ca fac.. |
Eu am serpi pe 2,3 da mai mult de 5 cai nu cred ca am castigat.Asta in cazul optimist.
|
Quote:
bine ca nu ior fi data 20 de cai dar 10 tot a luat.plus.si poate stiti si voi bloc motor de 2,8 pistoane si volanta usurata arbore cotit usurat segment cuzineti chiuloasa de 2,5 rectificata supape noi cuiburile la supape marite arcuri de supape titan axe cu came sport, injectoare cu debit mare admisie modificata short shifter,diferential autoblocant sperre 3,63,radiator de apa de la seria 7,scpoaterea limitatorului daca voi credteti nici asa nu are macar 230 de cai asta e.am scris eu asta pt ca el vad ca nu preasi bate capul cu voi |
Salutare...
salut:lol: eu cred k e unu dintre cei mai frumosi ursi din tara...si sunt sigur k ai peste 230cp.....sa il folosesti sanatos...si ma bucur k ai aparut in revista....ma bucur k sunt oameni k tine...si k ai reconditionat atatia ursi....la kt mai multi ursi pe strada:twisted: ...salut!8)
|
Quote:
|
Aveti Dreptate .nu Am 250 Cai.nu Am De Unde.adevarul Ca E 2.4 Td Si Ma Bucur Daca Are 60 Kw.asa E Lumea Asta.toate Lumea Dupa Posibilitatile Lui. Hai Pa
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Daca scoti peste 240 de cai pe dyno la mastertuner eu iti dau o lada de bere ;) si atunci o sa poti sa arunci fisa dyno in fata aluia care zice ca nu ai caii aia. |
Nu e nimeni invidios,doar ca a 250 cai trebuia sa scoata 400m sub 15 sec,in revista zice ceva de genu 15,4 parca 400m
|
Quote:
|
Quote:
citeste si u modificarile si zi cam cati caii i da fiecare in parte si vezi la cat ajunge.cu cipul pe jetronik stiu s eu ca nu se poate da in rest zi u cati cai ia dat fiecare modificare si vezi la cat ajungi.k? |
Quote:
|
Quote:
Toti din afara spun ca sepii nu dau nimic pe o masina stock dar la romani da...de unde nu stiu. P.S. Ca sa nu mai vb aiurea aici da-mi un pm cu un id de yahoo si vb acolo in cazul in care vrei sa inveti sau sa intelegi ceva |
Domy, sunt curios la cate ture iti limiteaza turatia si ce compresie are motorul.
|
Quote:
Si on topic , un dyno ar spune multe !Bafta in continuare ! |
Quote:
tie frica de asta sau ce? cred ca stii bine despre ce vb.si vb si u la subiect nu manca ce nu trebuie. |
nissan 200 sx cu pressiue marit la turbo(230 cai)
te face pe 400 de metri pt ca motorul deja la nisan de la inceputa fara turbo e de 200 cp..nu si nu e asa greu dar a tau cati cai a avut stoc motorul si cati cai are acuma nu toate modificarile ingreuneaza masina nu..parca ai avut 130 sau 180 cp stock nu stiu exact si acuma ai peste 250 cai nu de la 130 la 250 e o diferenta mare si toate modificarile....din nissan 200 sx ca stiu despre nissanul acela ca e din arad mai poate scoate cai de la el pana la 300 daka nu si mai mult dar tu ai scos cai din el destul prima data trebuie sa zici ma motorul acela stok e 200 cp dar al tau soc e 130-180 nu ? la asta trebuie sa te gandesti.. bafta incontinuare cu proectul am auzit de ... ce va urma :D |
frumoasa masinutza e lumea invidioasa rau lasatzii omu... fratzilor ca stie ce are pe ea
|
Quote:
|
ZanDer: are 13 ani ce vrei mai mult:-)
|
@DOMY..am citit un amplu reportaj in revista COX despre masina.este pur si simplu demential ceea ce ai reusit sa faci, banii investiti si pasiunea de care dai dovada in continuare
.RESPECTELE MELE .. |
pun angel eyes pe urs.si in plus fac farurile fumurii. maine deja vin cu pozele...
|
Asteptam:)
|
Quote:
|
....pt prima oara am vazut si eu URSU asta in realitate la garaj la zozo ....pfoai ce sunt are :shock: :shock: :shock: .hmmm....e prea tare
|
salut mai ai proiectoarele de la 325x ca le vreau io ms
|
.. sunt curios cum ai facut farurile fumurii :D poate ne zici noua ...
|
6 Attachment(s)
in nici un caz sa nu ganditi la folie sau lac pe sticla.asa fac cum trebe.cum face si fabrica.dar mai bine daca pun pozele ca se vade clar.o parte am terminat.spar sa fie gata complect pe luni.
|
Frumosi ochi va avea!;)
|
deci pana la urma cu ce substanta se face fumuriu? Oricum superb tot ce iese de pe mana ta.
|
Ai 8 cerculete de Angel-Eyes?
|
man felicitari pt masina ,este cel mai tare urs din tara felicitari ink o data !!!!!!!!!!
|
never mind ....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning