![]() |
Re: Maşina mea: Astra F PH-24-FLA
4 Attachment(s)
am luat si parasolare de vectra b
stie cineva daca bancheta spate de pe vectra b se poate adapta pe astra f? |
La ce vei lega parasolarele? la plafoniera? Felicitari pt realizari!!
|
Quote:
nu le voi lega la plafoniera ci la trapa pentru ca acolo am plus permanent deocamdata nu le montez pentru ca sunt la faza de adunat toate cele si sa ma apuc de toate in momentul in care vine caldura |
Iti recomand sa il legi la plafoniera (amperaj mai mic).
La plafoniera ai PLUS permanen si MINUS contact usa, deci ai nevoie de MINUS permanent, pe care il poti lua de oriunde pe caroserie, sau in cazul tau, trapa. |
5 Attachment(s)
pentru ca jantele OZ pe 16 aveau prindere 4x108 si et25,daca foloseam flanse adaptoare ieseau mult in afara,asa ca am achizitionat un alt set tot pe 16
Borbet LS R16 4x100 et38 7j poze mai tarziu,momentan cateva poze cu unele la fel ca idee |
2 Attachment(s)
2 poze cu rotile
pana da caldura ma gandesc daca le vopsesc albe sau alta culoare |
Spiţatele astea cel mai bine dau albe.
Bagă mare şi să vedem rezultatul final. :) |
Quote:
sa vedem voiam sa refac culoarea de subaru iar pe elementele Zender sa evidentiez scrisul cu alb, oglinzi albe si interiorul prizelor de pe capota tot alb cred ca va da bine |
Salut ! e ora 2:20 dimineatza, am citit tot topicul fact acestei masini si pot sa spun chiar k sunt uimit maxim ce poate iesi dintr.o pasiune foarte mare pentru un astra f,apreciez faptul k desi ai avut o gramada de incidente cu masina nu te.ai dat batut si mereu ai adus masina in stadiul cel bun.asa pasionati cred k mai rar gasesti....bafta si spor in continuare cu masinutza e chiar bestiala.
|
4 Attachment(s)
salutare
multumesc de apreciere,intr-adevar am muncit mult la masina,cu cheltuieli minime pentru ca majoritatea lucrurilor le-am facut singur. sper ca prin vara va fi gata din nou si de ce nu mai frumoasa ca inainte am strans foarte multe componente si cum da caldura si am ceva timp ma apuc de treaba azi am primit cadou un set de difuzoare Hertz de 16,5 |
Quote:
|
poi ce sa zic bafta si spor la treaba in continuare si asteptam un clip ceva sa vedem si noi cum se aud noile hertz. ms frumos
|
salut, felicitari pt masina. Imi poti da un pm cu oretul cel mai de jos pt suspensia sport de pe astra? Stiu ca se potriveste si la vevtra a. Sunt interesat. Mersi frunos, si spor la modificari.
|
suspensia este rezrvata din prima zi cand am cumparat masina,va ajunge pe un Astra sedan, a userului de mai sus,cu el am fost de fapt sa iau masina
|
a adaptat cineva bancheta spate de Vectra B pe Astra F?
as dori sa montez un interior de piele de pe un Vectra,scaunele sigur necesita adaptare dar as vrea sa stiu ce modificari ar necesita pentru a monta bancheta spate |
5 Attachment(s)
o proba,se pare ca sunt de acolo
|
Quote:
|
Quote:
acum sa vedem daca si raman pe masina:D |
Quote:
|
sa vedem ce hotarasc
trebuie sa gasim timp sa facem barile alea |
Dau foarte bine pe masina :D
Se potriveste bine pielea maro cu vopseaua masinii...ma refer la culoare :)) |
Bravo,ar fi pacat acum sa le dati jos,din partea mea nota 10+ arata intr-un mare fel,continuati tot asa acum ca a venit caldura :D
|
continuam numai ca nu prea este timp destul
deja am tot ce trebuie la capitolul piese necesare,in mare parte trebuie doar montate,dar asta nu e asa simplu avem de,sudat,chituit,slefuit,finisat,vopsit,tras fire... etc, si aici e nevoie de timp |
Bancheta este şmecheră rău. Ai set complet, cu scaune cu tot?
De pe ce provine, Astra G sau Bertone? Parcă pe Bertone n-am văzut să aibă tetiera centrală. |
setul este complet,sacunele incalzite, provin de pe Vectra B
|
Pe moment nu se lucreaza la masina din lipsa de timp,dar continui sa adun piese
Am reusit in sfarsit sa fac rost de roti late Borbet T 9j et30 toate 4 pe 16 Cele de pe masina Borbet LS r16 ET 38 sunt de vanzare |
salut, imi poti spune de unde ai comandat produse de la Evercoat?
|
6 Attachment(s)
Usor ,usor se mai lucreaza...
|
Bine Lau, foarte frumos ce faci tu acolo! Spatele cum este ? Numa' bine!
|
Caut becuri R5W pentru pozitii spate de culoare rosie sau cu LED neaparat rosii
Pe led sa nu depaseasca diametrul celui normal pentru ca nu intra in lampa Prefer Led pentru ca cele vopsite isi pierd culoarea in timp Atentie celor care pun bec pe led la frana pe astra f cu abs , din cauza becurilor va da eroare pe ABS si nu va mai functiona sistemul |
Ma uit la topicurile tale si imi aduc aminte cu jale de vechea mea masina.. imi pare bine ca tu inca mai ai opel-ul si sa nu-l vinzi :) spor la modificari si la tot ce-ti propui..
|
6 Attachment(s)
De mult timp nu am mai postat aici, a venit caldura si vara asta o sa fie gata noua varianta a masinii
La bara fata nu am montat inca spoilarul si nici plasa in grila, pentru ca urmeaza sa vopsesc integral masina Momentan poze cu jantele in lucru |
frumoase jantele...pe cit sint?
abia astept sa o vad vopsita...ce culoare o faci? hai ca acum ca a mai venit caldura poate ne mai vedem si noi...poate mai facem o intilnire a "F-urilor"....;) |
Quote:
culoarea cred ca va fi tot Albastru de la Subaru Ne vedem cand e gata vopsita |
8 Attachment(s)
Cam așa arată la primul polish abraziv,finisare după ce le vopsesc
|
7 Attachment(s)
am inceput reparatia spoilarului fata cu plastic nu fibra si urmeaza sa adaptez ornamentele laterale de GSi de la 2 usi la 4
|
5 Attachment(s)
Attachment 3094793Am îndepărtat zona ruginita de pe aripa spate in zona rezervorului,urmează pregătire de vopsire.
Am montat capota modificata si mâine urmează hayonul Cât de curând va fi gata |
Ai lucrat frumos.
Ce tratament ai aplicat pe zona reparată? |
Quote:
intre dubluri si segmentele inlocuite am aplicat mastic de lipire si etansare de la Wurth, iar pe interiorul pasajului voi aplica un pat de mastic de etansare, urmat de mastic pulverizabil de la Kent de tip insonorizant intre aripa si dublura voi aplica sprei de ceara de la wurth,dar dupa vopsire sa nu apara surprize la degresare Ieri am montat si suspensia pe spate si am gasit o surpriza neplacuta pe talerul superior de arc, acesta este ruginit si il voi inlocui, mai intarzii putin vopsitoria dar voi remedia toate problemele |
1 Attachment(s)
A început lucrul
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning