Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 `76 - B 44 DVL (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/107813-dacia-1300-76-44-dvl.html)

Andreea13 08-09-09 15:51

Re: Sexy braileanca B 44 DVL

2 Attachment(s)
DVL-u` in actiune

b08ygs 08-09-09 17:03

Quote:

Originally Posted by Andreea13 (Post 2621971)
DVL-u` in actiune

fi-ti-ar capu ala al dreacu:lol::lol: scuzati limbajul...

nu mai are voie omu sa faca curatenie in masina de paparatzi:lol:

bolidu' 08-09-09 19:37

tu curatenie???????????nu imi vine sa cred...........:)))

b08ygs 08-09-09 19:46

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 2622610)
tu curatenie???????????nu imi vine sa cred...........:)))

da dragule trebuia, ca de cand am facut trecerea in 4 prezoane nu am mai facut curatenie in ea, mai ales in porbagaj unde era plin de scule si troace:)

NightDevil 08-09-09 20:13

frumos fa jantele albe si da coditza aia de 1310 jos si e tzipla :D

b08ygs 08-09-09 20:37

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 2622751)
frumos fa jantele albe si da coditza aia de 1310 jos si e tzipla :D

codita ramane:D mie imi place asa cum e cu codita aia...
legat de roti, daca ar fi sa le vopsesc sigur nu le fac alb ca toti care fac "tuning" fac rotile albe si mi-sa taiat de alb la roti... a fost misto odata acum o consider o tiganie....mai alea la masinile albe.... si in plus de asta imi plac asa gri cum sunt ele.... nu sar in evidenta asa de mult:D

dog99 08-09-09 21:25

usor usor se scurteaza lista cu modificarii:)bafta in continuare

Mandeologul 12-09-09 00:10

Super jantele, o vopsea ca la carte ii mai trebuie daciei tale, si ar arata si mai super, atunci ar fi gata de sedinta foto. Keep up the good work!

andreigame 13-09-09 13:08

ii sta bine la cotoarba:D.......bv

b08ygs 13-09-09 21:32

Quote:

Originally Posted by andreigame (Post 2635185)
ii sta bine la cotoarba:D.......bv

acum te-ai trezit si tu ma?:lol::lol::lol: le am de aproape 2 saptamani:lol: si acum te trezesti sa zici ca arata misto:-P oricum iti multumesc pentru sinceritate:)

am rezolvat problema cu infrantul:D era de la repartitor:) am umblat pe la el si acum merge mai libera.... am reglat si pedala sa fie mai sus(i-am scos jocul ala pana acctioneaza pompa) si cand o sa am timp o sa dau etrieri spate jos sai curat un pic ca am impresia ca pistonasele raman blocate si merge infranata....

pe viitor urmeaza o pompa mai mare si refacuta toata directia, am deja alta caseta care o sa o reconditionez si o sa montez capete de bara noi cu tot tacamul:D

Fauru_13_XWN 13-09-09 23:41

noroc ca se mai fac daciile dacii

Buga 13-09-09 23:50

pacat , stiu un stoc de motoare acum in perioada asta , cam ce ti trebuie la dacie sa fie d aia old school cum faceau batranii cand eram noi tineri si fara permis :D

numai bine

Speed4U 14-09-09 22:55

Jantele raman negre? parca erau mai frumoase albe !

ObeLix 14-09-09 22:56

Quote:

Originally Posted by Speed4U (Post 2640340)
Jantele raman negre? parca erau mai frumoase albe !

nu sunt negre .... ele au culoarea carbonului ... si dau foarte bine .... .

b08ygs 15-09-09 17:46

traim in romania si asta ne ocupa tot timpul:censored::censored::censored:
azi dimineata am gasit masina cu usa de la sofer intre deschisa, torbedoul deranjat,busonul facut muci(nu mai puteam baga cheia in el) si butucul de la porbagaj fortat (nu se mai deschidea) am facut cu spume dimineata, am dat o fuga la incopetenti aia de politisti comunitari care mau redirectionat la sectia 5 bucuresti... acolo mau ajutat mai mult luand amprente de pe masina dar din pacate nu sau gasit:( oricum am dat o declaratie de distrugere si au luat in vizor perimetrul unde era masina parcata

cred ca inteligentii au vrut sa fure benzina, care oricum aveam cred ca 5 litri ca nu tin benzina in masina:) mai mult ma deranjat ca a spart butuci si toate cele
din masina nu sa furat nimika spre fericirea mea...oricum nu au ce fure:-P

asa ca azi am avut de munca.... am cumparat un buson nou peste care, zilele urmatoare, o sa pun un filtru de ulei... cea mai mare tiganie posibila dar asa evit astfel de incidente:) porbagajul l-am facut sa se deschida din interior prin cablu(cablu de frana de bicicleta:lol::lol::lol:) si mai urmeaza incuietoarea de la portiera, sa-i pun o inchidere de 1310 fara butuc cu deschidere centralizata si aia a fost:)

in momentul de fata imi este foarte scarba de orasul asta si de genul de oameni care fac asa ceva.... as mai completa cu o serie de injurii dar nu pot caci este un forum public:)

speed4u: jentile vor ramane culoarea asta, in nici un caz alb:lol::lol:

cannavaro 15-09-09 17:50

bine ca nu ti-au furat puntea aia cu discuri si mecanica fata :D

tmkrf 15-09-09 17:53

sper ca ai glumit cu filtru de ulei ..... si cu deschiderea la portbagaj din interior nu prea ai facut cine stie ce pentru ca portbagaju cand e inchis si iti bagi cateva degete sub buza si ai tras odata mai tare de el ar cam trebuii sa se deschida ... am incercat pe a meu ( ca aveam prin generala 2 colegi ce practicau asa ceva si ei mi au spus si amintindumi de faza am incercat si la mine) imi pare rau pentru cele intamplate ... numa bine

Andreea13 15-09-09 19:20

nare nimic , bine ca nu tia furat chefu` de munca.
parca nu sti unde traiesti.

b08ygs 15-09-09 21:25

Quote:

Originally Posted by tmkrf (Post 2642225)
sper ca ai glumit cu filtru de ulei ..... si cu deschiderea la portbagaj din interior nu prea ai facut cine stie ce pentru ca portbagaju cand e inchis si iti bagi cateva degete sub buza si ai tras odata mai tare de el ar cam trebuii sa se deschida ... am incercat pe a meu ( ca aveam prin generala 2 colegi ce practicau asa ceva si ei mi au spus si amintindumi de faza am incercat si la mine) imi pare rau pentru cele intamplate ... numa bine

la faza cu filtrul de ulei am vb cat se poate de serios:D ca nu am chef sa imi farame iara busonul de benzina si eventual sa fure...

la faza cu porbagajul o sa fac eu un set de prinderi similare celor de la capota, cele care trec prin capota(cleme rally type) si vad maideparte cum le securizez:D

nikolas 15-09-09 21:56

dacia e tot dacie..... cat ai face la ea tot se dechide usor, mai ales capota sau portbagaju..dar romania e de kakat, te fura asa pe fatza... si bag mana in foc ca astia sunt tiganii care tiau facut baguba asta ;)
bafta si ai grija unde o ti ca e treaba cu jantele ;)sa nu ramai fara ele...

Relu_GTT 15-09-09 23:45

foarte frumoase rotile, sunt identice cu cele de pe dacia cox din bv , ar arata mai bine vopsite albe

tmkrf 16-09-09 05:53

si usile se pot deschide fara cheie , nu stiu cum mi a explicat mie unu ca te apesi vr o 4 persoane pe masina din fata si cica usa sar deschide pur si simplu sau ceva de genu ....

andi_cimpean 16-09-09 11:57

Quote:

Originally Posted by tmkrf (Post 2643515)
si usile se pot deschide fara cheie , nu stiu cum mi a explicat mie unu ca te apesi vr o 4 persoane pe masina din fata si cica usa sar deschide pur si simplu sau ceva de genu ....

usile la Dacia le deschizi cu orice cheie de lacat... (luam in considerare ca si butucul este mai vechi)

mikkai 16-09-09 12:40

eu ma intreb cat de prost sa fii sa crezi ca poti gasi benzina intr-o dacie :))

andi_cimpean 16-09-09 13:06

Quote:

Originally Posted by mikkai (Post 2644269)
eu ma intreb cat de prost sa fii sa crezi ca poti gasi benzina intr-o dacie :))

Ai sanse mai mari sa gasesti intr-o Dacia mai multa benzina decat intr-un BMW pisicuta. Cel putin in zilele noastre, in Romania.

Rares_CRM 16-09-09 13:41

1 Attachment(s)
N-am mai intrat demult pe-aici, faine jante ti-ai tras mosule :)
O idee.. :rolleyes2 am vrut sa vad cum arata, dar nu arata bine. Mai bine asa cum sunt acum. ;)

nikolas 16-09-09 13:55

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2644347)
Ai sanse mai mari sa gasesti intr-o Dacia mai multa benzina decat intr-un BMW pisicuta. Cel putin in zilele noastre, in Romania.

mare dreptate cu benzina in bmw:)))))

b08ygs 16-09-09 20:55

lasa ca nici cu dacia nu mie rusine:lol::lol: ce crezi ca gasesti mare benzina in dacie??? ca numai cu taraita bagi in dacie:lol: eu cel putin asa fac...

rares mersi pt VT dar vb ta mai bine arata cu ele asa gri inchis:)

legat de inchidere..... cine naiba vine cu 4 persoanse sa deschida o masina??? acum serios?:lol::lol: sa fim seriosi:-P o sa pun o inchidere centralizata pe usa mea si o sa elimin butucul cu cheie si aia e... acum care stie o inchidere cu telecomanda fara alarma? ceva mai ieftina... practic am nevoie de telecomanda si de modulatorul ala(sau cum se numeste cel care primeste semnal de la telecomanda sa deschiue usa) ca servoul il am deja:)

deci stie cineva?

gontza 16-09-09 21:09

Salut
De unde ai luat jantele astea ?

andi_cimpean 16-09-09 21:23

Quote:

Originally Posted by gontza (Post 2645746)
salut
de unde ai luat gentile ale misto ?

Chiar nu ma leg de varsta ta...dar las-o naibii de treaba....GENTI?:oops:

Jante...li se spune la cercurile alea.
asta ca sa inveti si limba romana pe 4tuning sa nu zica invidiosii ca pe aici nu se "face carte".

gontza 16-09-09 21:28

bah vere dak mai vazut mai mik ce ai zis sa faci mijto de mn?

scz k an zis GENTI :-@ nu stiu sa vorbes romana da nici chiar asa sunt de la tara dak vrei sa stii ....

Data viitoare sa folosesti PM`ul, asta este topicul B 44 DVL
... si uite doua link`uri utile aici si aici ...By Ja_Rule

b08ygs 16-09-09 21:45

Quote:

Originally Posted by gontza (Post 2645746)
Salut
De unde ai luat jantele astea ?

jentile sunt luate dupa ********** seamana cu cele dupa COX-ul din brasov dar nu sunt alea:)

p.s. nu-l baga in seama pe andi:-P asa e el.... ii place sa corecteze dar nu o face cu rea intentie:-P

ja_rule.... lasa-l frate ca e la inceput:-P mai are pana invata cum e treaba pe 4T si imi cer scuze pt off topic pe topicul meu:-P

gontza 16-09-09 21:46

multumesc

bolidu' 16-09-09 22:27

frumos VT-ul facut de Rares si zic ca ar arata mai bine cu inelul alb..cum ai acum e prea mult negru pe ea....

b08ygs 16-09-09 22:30

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 2646018)
frumos VT-ul facut de Rares si zic ca ar arata mai bine cu inelul alb..cum ai acum e prea mult negru pe ea....

e mai bine asa negru tot:oops: e mai incognito:oops::lol:

SV25MBN 18-09-09 21:54

Arata bine cu jantele astea, si nu aratau rau cauciucurile cu TOYO scris cu alb. Nasol ca a atins si ti s-a sters :P

b08ygs 18-09-09 21:57

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2651040)
Arata bine cu jantele astea, si nu aratau rau cauciucurile cu TOYO scris cu alb. Nasol ca a atins si ti s-a sters :P

dar sa retusat;) ca mai am vopsea pt gume:D

b08ygs 27-09-09 20:53

acum cateva ore am venit si eu dintr-o scurta escapata din bucurestiul asta murdar:)
am fost multumit de tinuta de drum a masini... ca de cand am facut trecerea in 4 nu am scoso din bucuresti.... in viraje sta bine... directia foarte usoara, franele si-au revenit si sunt precise(doar ca in mers liber cu viteza redusa mai scartaie placutele.... foarte enervant...) dar alta e problema.... se tot incinge si nu pot sa-mi dau seama de ce... daca ma infing in ea ajunge la 95 si mai si trece, dar nu revine decat daca dau eu drumu la caloriferul pt caldura sau daca e mai racoare afara... aerisirea e bine facuta... chiuloasa de cand am planato a mai fost odata stransa , electro ventilatorul lucreaza bine... nu stiu ce sa-i mai fac... mai e varianta sa dau radiatorul jos sa-l curat super bine(dar nu stiu cu ce...) si sa-i pun fulia aia mica de nova dar pentru treaba asta trebuie sa las mai jos elv-ul ca acum distanta dintre elv si cureaua de la alternator este de un deget:-P

astept si parerile voastre legate de problmea mea cu sistemul de racire....

Alex_19Mig 27-09-09 20:56

Duboiasa treaba.
Curata radiatorul.

nitoi 27-09-09 21:18

in primu rand frumoasa masina ta iar in al doilea rand pune si u un radiator ca a lui way-iu break ul ala sal si bafta in continuare

All times are GMT +2. The time now is 08:07.

- Copyright 2026 4Tuning