![]() |
Re: CLUB NOU MAK MOTORSPORT BRAILA
salut..Vin si eu cu promovarea voastra...sunt verisorul lui GL 69 DAO invitatul special si mi-a dat linku de la forum,si am pus anunt la mine pe site, daca vreti sa vedeti,am facut si un afis... AICI e siteul, si as dori sa va promovez la orice eveniment...Astept raspuns din partea voastra.Multumesc si bafta la eveniment pentru totii.Voi posta poze si filme de la eveniment la mine pe site
|
Quote:
|
EBXu si "cutiuta neagra" prezenti...:-)
|
ms NashUL , am cursele si eu in sange,doar am neamuri cu acelasi sange :)) va asteptam la Braila... scucces cu evenimentul si sa speram sa fie vreme frumoasa si sa fie multa populatie si participanti.
As dori un organizator daca ar putea sa imi dea un PM cand va aparea lista de inscriere si date despre locatie si unde se pot inscrie pentru a baga pe site...multumesc mult |
Ai PM de la mine.
Vom posta toate informatiile necesare inscrierii si locatia cat de curand posibil..pana atunci tot ceea ce trebuie e deja scris..:) |
primti cu TBC-u??
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
hai cu locatiaaaa!!!..:PP.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
la curse se mai si pierde....daca intelegeti ce spun...
|
Quote:
Quote:
|
Deja subiectul este fumat..eu zic sa trecem la altele (328 -uri, cai mai multi pentru Satanic Whisper (CRCmobil ) :P
|
Re: MAK Motorsport Braila
nu mai fiti egoisti, mai chemati si alti oameni la masa.
|
tre sa fii atent ma ...putin daca te uiti inalta parte ..mananca altii tot.. :P :)
|
Quote:
|
;) :)
|
CRC ... trimite si mie un PM cu idul tau daca vrei...
|
Quote:
|
Quote:
ps:vand t3+evacuare =cativa cai in + |
Quote:
|
Mai sunt 11 zile pana le aveniment...HMMM abea il astept...Cu locatia cand se stie?la ce ora incepe? astept raspuns.
care ma poate rezolva de 1 stiker MAK MOTORSPORT orice dimensiune ar fi.Ms mult |
Quote:
Quote:
bravo mai nene crc ca ai reusit sa faci dintr-un "ficat "bici ,care si pocneste,si eu am fost complice cu tine iti urez mult calm si nervi de otel ,aderenta maxima ,presiune in turbina ,pentru toate liniutile urmatoare ,sau cel putin pana fac eu r5 :D,....... |
cand o sa fie gata r5-ul ..eu o sa fiu plecat ...sau nu mai raspund la telefon sau il am inchis ..sau e stricata masina..destea... :))
|
Quote:
app....cu locatia ce se mai aude????? |
2 Attachment(s)
si pt cei care nu au aflat ink....EBXu are o jukrie 9... "pisicu" nu mai miauna...face galagie...:D
|
Quote:
|
baieti cred ca accentu' cu carlig ramane fara ambreiaj ! :(
|
ba nedy ...cu parere de rau iti zic ..ca era si timpu' ma ..la cate victime a facut...deja a tinut cam mult..sau aia de la hyundai "este" prea jmecheri.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Baieti... pe cand un thread cu provocari? :) Ma cam plictisesc prin casa si ma gandeam sa stam la o "sueta" :)))))
|
d-ul florin, sa inteleg ca te bucuri de raul altuia ?? :P
|
nedy da carligu' jos sa se mai usureze poate numai patineaza ambreiaju'
|
Quote:
|
CRC ce se mai aude cu locatia,ora? posteaza aici sau pe YM ca sa pun pe site.ms mult si abea astapt evenimentul
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:41. |
- Copyright 2026 4Tuning