![]() |
mie mi-ar fi placut sa vad daca quattro face diferenta intre 220 ai lui misu si cei 290 de cai ai mei, dar cum nu-mi pot aduce masina in romania permanent...poate vine el acolo :))
|
Re:
Quote:
@83sof Poate sa vin acolo si sa inchiriez un a4 3.0 quattro, da altfel ... :? ... ma indoiesc ca poate quattro sa faca fata la 290 ... de fapt .. sunt cam sigur ca nu :D poate un 3.2 de 256 ar reusi :shock: :D :D |
1 Attachment(s)
Daca tot e topic de off-topic ia sa pun si eu o poza cu noua mea instalatie NOS
:workout: :workout: :workout: :workout: |
ha ha tare:) ... mai tre o bricheta...marfa masina lui vsa misto neoanele si blitzurile alea din fata super :D dar cam jagoasa masina...sau poate ii place sa \" play dirty\" .... :D ce motorizare are bibiu?
|
1 Attachment(s)
Ba tare omu asta ...am ras cu lacrimi! :) :)
|
vsa
CICAT,CICAT,CICAT!!!! TOT NU VB NIMENI URIT PE FORUM!!!!!! SI INCA AM VB FRUMOS!!!!!! :shock: :shock:
|
Re:
Quote:
si nu va mai luati de lagun-vsa, ca e foarte faina masina!!! bafta, vsa!!! |
Marius, rad ei rad... dar nici nu au idee ce urmeaza !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Deci masina ta nu a ramas neobservata. :) Si cum nu e tunat? L-ai vopsit \"alb south pole\" si jante special edition \"Logan WRC\" \"CI TUNAT II LOGANU ISTA WAI\"
|
Re:
Quote:
|
deocamdata fac schimbari doar la aspect!!!! si va iesi super!!! o cosmetizez putin!!!
|
vsa
1 Attachment(s)
deci a fost buna intilnirea de aseara????si eu am fost la intilnire aseara!!!!! :shock: :shock: va pun citeva poze!!!!! :shock:
|
vsa
1 Attachment(s)
:shock:
|
vsa
1 Attachment(s)
|
vsa
|
vsa
|
vsa
|
vsa
1 Attachment(s)
|
vsa
1 Attachment(s)
|
vsa
|
vsa
deci asta da intilnire!!!!!!! :shock: :shock:
|
ce intalnire e asta? e de comitet?
nu ai invatat sa pui mai multe poze intr-un post? |
VSA esti varza...Tare pozele..Si misto masinile..
|
o pus si ei acolo un manechin si o peruca si sa zica ca au fete peacolo.
|
vsa
Quote:
|
vsa
Quote:
|
Re: vsa
Quote:
|
Care-i scopul acestui topic? Aștept un răspuns pe PM ca să știu și eu pentru ce s-au irosit atâtea pagini aiurea.
Dacă acest topic nu are un rost, se șterge (sau se închide) în 24 de ore! |
Re:
Quote:
|
Bravo VSA...the same here!
|
Re: vsa
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tare de tot faza ... n-am citit si restul posturilor dar m-am oprit la asta ... ti-a zis-o aici cristi. Bravo Vali ... ai zis si tu o data in viata ta o gluma desteapta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (glumesc .. pup :oops: ) |
Re:
Quote:
Multumesc anticipat pt intelegere :D |
Eu înţelesesem cu totul altceva. Sorry! :oops: Continuaţi :wink:
|
Re:
Quote:
|
vsa
Quote:
|
:bunch: asta e din partea mea pt gabi...pace sufleteasca si tie..frate gabi
|
sandrei si vsa ati baut pt ca am implinit si eu 18 ani?? :lol: :lol: :lol: :lol:
nuiu n-o baut ma o venit la mine cu masina :evil: :evil: :evil: :evil: sandei astept florile :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
:bunch: na si tie..si sa ai si tu pace sufleteasca ...FRATE DANUTZ 8) :lol: :roll: si la multi ani si in bacau :lol: :lol:
|
mssmsm sandrei sa iau o data permisu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
sa te plimb umpic cu dacia lu tata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: da nu ca si piry stai linistit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
vsa: dacă ajung prin Bacău (eu sunt din Craiova), cu cea mai mare plăcere aș vrea să ne cunoaștem, dar... nu cred că asta se va întâmpla prea curând. Totuși, cred că vom avea motiv de întâlnire peste destul de puțin timp.
sandrei: bagă mare cu slujbele la Cluj :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning