Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - Dark Side (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/102799-machetele-mele-dark-side.html)

Dark Side 10-04-10 00:10

Re: Machetele mele - Dark Side

4 Attachment(s)
Stii ca de unde am luat eu superamerica asta (ce nume luung are!) aveau superelituri la peste 1000 de roni... adica hello ?! un CMC e 990 de roni si nu se compara calitatea! ::(
__________________________________________________ _______________

Si pentru ca acesta este al 2000-elea meu mesaj va prezint.... Mustang Mania (frenezia etc.)
Deci cateva poze cu colectia mea semicompleta (mai lipsesc doua Cobra 99', Cobra 92' si inca cateva) de 'Stanguri ! :twisted:

andreigica 10-04-10 00:14

Astea sunt preturi umflate rau(pe majoritatea site-urilor sunt reduceri uriase la Super-Elite,acesta probabil fiind si pretul lor real) si mai mult de 100 euro nu as pe un Super-Elite cu siguranta.Singura care imi face cu ochiul cu adevarat este 612 Sessanta,ca in rest celelalte modele de Ferrari care imi plac sunt produse de catre alti producatori:-)

e30_eVG3n 10-04-10 21:01

Care colectie semicompleta... eu am 15 Mustang-uri (toate casting-uri diferite) si nu pot spune ca le am pe toate... mai ai de strans;-)
Mie imi lipseste de exemplu, din ce ai prezentat tu '07 Shelby GT-500 (cel rosu).

2010 10-04-10 21:26

Ce pot sa mai spun ai o colectie foarte frumoasa de machete, care mai de care mai frumoasa si cu istorioara ei!!!
Bafta in continuare la colectionat si sa ai grija mare de ele!!!!!!!!

Mariusgl 10-04-10 21:40

Imi place ca ai facut poze Mazdei RX-7 tocmai in Atena!
Ce sa mai zic.....superbe toate...si inca ceva:am vazut ca acolo in trusele tale unde tii miniaturile,ai niste locuri libere....Cand vei reusi sa le umpli?:lol:

Dark Side 11-04-10 22:34

10 Attachment(s)
Merci de aprecieri !
Pentru azi... Ferrari 575M Superamerica ~ 2005 ~ Hot Wheels ELITE

model collector 11-04-10 22:43

Imi place culoarea la Macheta aceasta. E destul de bun per ansamblu, altul de unde?

Dark Side 11-04-10 22:46

E adevarat. altul mai bun nu e. In afara de idee ca cea mai naspa chestie a anului 2009 a fost pierderea licentei Ferrari de catre Kyosho (o poate folosi dar e naspa sa vezi ca pe spatele cutiei de Kyosho,BBR Ferrari Enzo F scrie "Hot Wheels")... adica nustiu... nu suna bine

radu_rs 11-04-10 22:53

Se pare ca-i mai deschisa culoarea de cat mi-o imaginam. Chiar si asa, este impecabila! Pozele sunt reusite, macheta-i reusita. Felicitari de achizitie.

steaua23 11-04-10 22:55

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 3269190)
E adevarat. altul mai bun nu e. In afara de idee ca cea mai naspa chestie a anului 2009 a fost pierderea licentei Ferrari de catre Kyosho (o poate folosi dar e naspa sa vezi ca pe spatele cutiei de Kyosho,BBR Ferrari Enzo F scrie "Hot Wheels")... adica nustiu... nu suna bine

Prea putin conteaza ce scrie pe cutie. Din partea mea poate sa scrie orice pe cutie atata vreme cat machetele ferrari sunt macar la nivelul celor vechi de kyosho.

Spor la achizitii si felicitari pentru ultima.

ps: de curiozitate, tu ai vandut vreo macheta de cand ai inceput sa colectionezi ?

Dark Side 11-04-10 22:58

Merci de aprecieri. ;)
Steaua23: Iti satisfac curiozitatea... Nu. :)

2010 11-04-10 23:07

575....foarte frumos, felicitari pentru achizitie!!!

alexu_bad_boy 12-04-10 00:17

Frumos Ferrariul....app D.S. nu uita ca mi-ai promis niste poze.

Dark Side 12-04-10 21:13

Quote:

Originally Posted by alexu_bad_boy (Post 3269470)
Frumos Ferrariul....app D.S. nu uita ca mi-ai promis niste poze.

Da... cu Viper. Nu prea am timp de poze in timpul saptamanii... cred ca joi seara apuc. :rolleyes2

bmwh548 14-04-10 16:50

Fa-i niste poze cu GTC-ul... Cred ca le sta bine impreuna.

model collector 14-04-10 17:08

Despre ce RX7 vb dom'le lumea ca l-ai pozat la Atena?

e30_eVG3n 14-04-10 20:25

model collector, cred ca de asta e vorba;-)

model collector 14-04-10 20:50

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 3278554)
model collector, cred ca de asta e vorba;-)

Da, merci, credeam ca ma loveste DS cu vreun Kyosho si eu nu l-am observat.

Dark Side 14-04-10 21:32

8 Attachment(s)
Nu te "lovesc" inca cu un RX-7. :lol: Poate mai incolo... rofl!
Pentru azi avem... Dodge Viper SRT-10 ACR ~ 2008 ~ BBurago Star ~ 1/24.
Inca o masina slaba.. nustiu ce sa mai comentez... :drdodgy:

radu_rs 14-04-10 23:18

Dezamagitor model!!!
Este incredibil de urat executat. Am mai vazut machete cu lipsuri si executate neglijent, dar asta le intrece pe toate!
Nu ar trebui sa te deranjeze adevarul, cred ca-l stii si tu f. bine.
Eu as tine macheta asta doar daca ar fi fost cadou. :evil_laug

Un plus pentru poze.

steaua23 14-04-10 23:25

Adevarat. Eu zic sa o ascunzi repede ca te vede lumea cu "bburago" si te faci de ras. Pai se poate asa ceva ...

alexu_bad_boy 15-04-10 00:24

bai aveti dreptate dar pentru fanii viperelor merge in colectie....si sincer as baga-o si eu in garajul meu.

DTH 15-04-10 01:02

Păcat de viper ...urāt făcută , nu-mi place de nicio culoare ...

ciprian_f 15-04-10 06:23

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 3278819)
Inca o masina slaba.. nustiu ce sa mai comentez... :drdodgy:

pai daca stii ca-s slabe de ce le mai cumperi?

Dark Side 15-04-10 10:01

5 Attachment(s)
Sa ma aliniez cu lumea... sa nu mai zica ca cumpar numai autoart, pma si kyosho... :)))
Pentru azi.... 2 T-Hunt-uri ( 300C luat de pe ebay.. nu sa gasit la noi, ptiu !!)
Oricum..
1. Chrysler 300C ~ 2005 ~ HW TH 08';
2. Jaded ~ Hw TH '07.

plus o poza cu ce vine la noapte... scuderia

e30_eVG3n 15-04-10 13:27

Dragute TH-urile;-)
FXX-ul pe negru unde l-ai gasit??? E pe 2009, din seria aia Ferrari Racer, care au mai toate roti CM6 (la fel ca 2010 Speed Machines). Astept cu interes prezentarea:D

Dark Side 15-04-10 20:50

FXX-ul negru e d'ala Schumi.. si da e seria Ferrari Racer. Oricum trebuie sa intarzii prezentarea pentru ca mi-a venit o Jada 1/24 prea tare si o s-o prezint pe aceea cu mai multe poze... (un camaro de highaway patrol)

Racer21 15-04-10 21:00

Auzi, ma ajuti cu ceva? :-P I-ai facut o prezentare la Lambo`ul Murcielago de la Jada (poate n-am vazut eu, ca threadul tau are multe pagini) , ca vreau sa-mi iau si eu un Murci la 1/24 si Jada ar fi cea mai buna alegere (din cate stiu, nicio firma de renume la 1/24: PMA sau Franklin Mint, nu produce modelul) Daca te rog, doar cateva poze cu motorul si interiorul, poti face ? :-)

Dark Side 15-04-10 21:23

Am doua Murcie 1/24 Jada (hahaha): Cel GT-R "pack" si ala roadster... si ambele sunt prezentate ;) Acum depinde ce murcie jada ai gasit tu... detaliaza please. ;)

Dark Side 16-04-10 11:23

10 Attachment(s)
Chevrolet Camar Concept Highway Patrol ~ 2006 ~ Jada ~ 1/24.

Racer21 16-04-10 14:07

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 3282119)
Am doua Murcie 1/24 Jada (hahaha): Cel GT-R "pack" si ala roadster... si ambele sunt prezentate ;) Acum depinde ce murcie jada ai gasit tu... detaliaza please. ;)

LP640 ... oricum, nu cred ca difera mult de GTR si Roadster (ma refer la detalii) , zi-mi numai cam pe ce pagina au fost prezentate, oricare din ele, daca iti mai amintesti :-)

Nice Camaro, dar nu prea sunt de acord cu highway patrol-urile astea asa de tunate, sunt cam nerealiste ...

Dark Side 16-04-10 20:42

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3283849)
LP640 ... oricum, nu cred ca difera mult de GTR si Roadster (ma refer la detalii) , zi-mi numai cam pe ce pagina au fost prezentate, oricare din ele, daca iti mai amintesti :-)

Nice Camaro, dar nu prea sunt de acord cu highway patrol-urile astea asa de tunate, sunt cam nerealiste ...

Modificat (etic) nu prea e (ce e aia etica ?)
Adica.. jantele sunt stock doar ca sunt maritle la extrem, volanul e stock si el doar ca e cromat. Iar motorul e cromat si la modelul de serie.. cred
Aaa si garda la sol a fost marita...
Subiect 2 (Lambo)
Io am p'asta: > LP640
si...Roadster

Sper ca te-am ajutat si sper ca ai gasit primul ca e prea tare ! 8) (adica: cumpara-l... daca, bineinteles, pe acela l-ai gasit) ;)

steaua23 16-04-10 21:07

Dark Side am niste nelamuriri in privinta ta.
Tu pentru ce cumperi asemenea machete ? Nu zic nimic rau de ea, dar cred ca esti si tu constient ca nu e la un nivel ridicat. Zic asta pentru ca pe oriunde postezi critici machete, de multe ori 10 clase peste ultimele 2 prezentate de tine (cel putin ...). De asemenea pe celalalt forum de machete, te minunezi de ce se intampla pe aici, ca lumea mai lauda un maisto slab si diverse alte faze, dar in acelasi timp tu prezinti si genul asta de machete.
Ti se pare ca esti mai interesant daca esti mare critic si total nemultumit de orice sau pur si simplu e din cauza varstei ?

sorry de offtopic.

aaa si era sa uit. modificat etic ... hmh:rolleyes2
o masinace aer jantele mari (chiar daca ori fi stoc cum zici tu) si suspensie marita se considera modificata. atata vreme cat nu mai e stoc (cum a iesit pe fabrica) se considera modificata.

Dark Side 16-04-10 21:57

Prezint ce vreau (asta 1.)
Si doi... critic pentru ca pot. N-ai vazut ca si eu am primit remarci negative (si pe buna dreptate) in leg. cu Viper. ;)
Plus ca de ce te intereseaza pe tine ce fac io ?
Vezi-ti de machetele tale (dupa cum si eu imi vad de ale mele) ;)
Aaa si am mai vazut ceva ai scris ca eu critic tot.... ei bine nu e asa... daca asa ti se pare tie e altceva.. dar e incorect...
Si nu ma minunez... remarc doar... si nu sunt singurul (nu dau nick-uri sau asa ceva... golf r32)

steaua23 17-04-10 09:29

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 3285006)
Prezint ce vreau (asta 1.)
Si doi... critic pentru ca pot. N-ai vazut ca si eu am primit remarci negative (si pe buna dreptate) in leg. cu Viper. ;)
Plus ca de ce te intereseaza pe tine ce fac io ?
Vezi-ti de machetele tale (dupa cum si eu imi vad de ale mele) ;)
Aaa si am mai vazut ceva ai scris ca eu critic tot.... ei bine nu e asa... daca asa ti se pare tie e altceva.. dar e incorect...
Si nu ma minunez... remarc doar... si nu sunt singurul (nu dau nick-uri sau asa ceva... golf r32)

Tu chiar nu intelegi ...
:rolleyes2 trist
Marele critic, atotstiutor s-a simtit atacat.
Chiar crezi ca eu, sau oricine alticineva, prezinta machete aici doar pentru a primi laude? Habar n-ai.
Dar cu tine e mai rau. Tu nu esti impresionat nici de cmc-uri prezentate, cred:)) ... in schimb cumperi jada :))
Nu te mai obosi sa dai un raspuns ca oricum nu mai intru pe aici.
Spor la criticat, ca te pricepi. :evil_laug

Dark Side 17-04-10 14:41

Quote:

fiecare este liber sa-i placa ce doreste.
Doar asta e important. Restul nu comentez (nu mai stiu daca si daca da ce Kyo am criticat... imi poti da link ?)

Racer21 17-04-10 21:40

thanks de ajutor :-) s-ar putea sa il cumpar, numai ca Jada m-au cam lasat suparat cand am vazut detaliile, adica sunt Maisto, dar putin mai bune, nimic rau in asta ... dar cand vezi pretul de 120-130 ron iti vine sa ... nici nu zic ce :lol: Oricum n-am alternativa, ei fac niste modele care-mi plac tare mult mie ... :-)

Dark Side 17-04-10 22:40

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3287268)
thanks de ajutor :-) s-ar putea sa il cumpar, numai ca Jada m-au cam lasat suparat cand am vazut detaliile, adica sunt Maisto, dar putin mai bune, nimic rau in asta ... dar cand vezi pretul de 120-130 ron iti vine sa ... nici nu zic ce :lol: Oricum n-am alternativa, ei fac niste modele care-mi plac tare mult mie ... :-)

La noi preturile sunt astronomice... cele normale sunt cam 70 de roni....

Dark Side 02-05-10 23:30

8 Attachment(s)
Porsche 911 (997) GT3 RS ~ Welly ~ 2007.
Intr-un cuvant (defapt 4): Good value for money. :D
Enjoy !

P.S. Ultima poza e un sneak peek pentru maine 8)

DrifterGT 03-05-10 01:46

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 3328226)
Porsche 911 (997) GT3 RS ~ Welly ~ 2007.
Intr-un cuvant (defapt 4): Good value for money. :D
Enjoy !

P.S. Ultima poza e un sneak peek pentru maine 8)

WoW... Lamborghini Miura 1:18 prezint si eu maine :P poate facem un duel :D , ce coincidenta :shock:

All times are GMT +2. The time now is 12:12.

- Copyright 2026 4Tuning