Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 2 - VR6 turbo (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/102651-golf-2-vr6-turbo.html)

Mindofitsown 27-09-13 12:42

Re: Golf 2 - VR6 turbo

Cele de pe spate da, dar in poza 2 din lateral am impresia ca pe fata ai P5000, de aia intrebam.
Ce marimi sunt cele de pe spate? 275-55 r15 ? jantele ce configuratie au ( j ) ?

tepam 27-09-13 14:04

o masina care ma lasat cu gura cascata.am dat de o revista cu vw,pe un site din germania si era un golf identic,cel putin exteriorul.apreciez munca si pasiunea pentru a restaura un exemplar ca al tau.multa bafta si spor la treaba.

ugod 27-09-13 15:48

Quote:

Originally Posted by Mindofitsown (Post 5580446)
Cele de pe spate da, dar in poza 2 din lateral am impresia ca pe fata ai P5000, de aia intrebam.
Ce marimi sunt cele de pe spate? 275-55 r15 ? jantele ce configuratie au ( j ) ?

pe fatza am 225-40 Ventus k102 jana 9j -25
pe spate 285-50 janta j11 et -35

dog99 28-09-13 02:40

felicitari :bunch:

FED express 29-09-13 21:05

kit Rieger, nu ? exceptional arata masina ! tot respectul ptr munca.am urmarit topicul inca de la inceput :)

ugod 29-09-13 22:52

ma bucur ca mai sunt si oameni care apreciaza calitatea

22VIN 29-09-13 23:39

Quote:

Originally Posted by MadAboutGolf3 (Post 5580142)
Nu ti se pare ca esti un pic cam obraznic si cam intreci masura ?
Ia mai vezi-ti de treaba ta cu jignirile astea.
NU e KIT , e masina de fabrica asa, daca nu stii, taci si te documenteaza inainte sa arunci baliverne.
Asa apreciezi ? spunāndu-i omului ca e urata ?
Hai sa nu mai poluam topicul asta asa aiurea.. si mai vezi-ti de lungul nasului.. nu-ti place.. nu comenta.. si nu o baga pe aia ca ii topic public, ca ii forum.. ca deja sutem satui de comentatori, de aplaudici si de pupincuristi, aia care nu fac nimic, dar se gasesc comentand.
Hai, seara buna!

Trebuie sa intelegi conceptul de internet forum si rolul unui astfel de thread.
Un forum este un loc in care se discuta liber diverse lucruri; fiecare om isi expune parerea proprie despre subiectul discutat.

Sectiunea "Masina mea" este dedicata prezentarii masinilor noastre pentru a primi sfaturi sau pareri despre ele. Nu este o sectiune dedicata strict aprecierii masinilor, cine asteapta numai aprecieri posteaza degeaba pe un forum public.

Chiar daca ai o masina frumoasa (dupa parerea majoritatii), bine lucrata si bine intretinuta, nu este obligatoriu ca aceasta sa fie pe placul tuturor. Suntem oameni, nu drone, daca un lucru este general acceptat nu inseamna ca fiecare trebuie sa-l accepte.

Si ca sa ajungem la o concluzie: suntem toti useri pe un forum public. Fiecare are acelasi drept sa-si exprime opinia atat timp cat mentine un limbaj civilizat. Omul a spus ca nu apreciaza design-ul, iar design-ul este ceva subiectiv, nu o alegere logica care poate fi argumentata.

In fine, a nu se intelege ca postez ca sa iau apararea cuiva, postez pentru ca suntem pe un forum si nu se respecta ideea de forum.

Mindofitsown 01-10-13 16:48

Merci de info ugod, sunt exact ce trebuie.
Hankook-urile au guma mai buna ca Pirelli, se vor duce mai repede, dar au distanta de franare mai buna.
Succes in continuare cu proiectul :)

daman 01-10-13 18:59

acum 17-18 ani era in Bucuresti un golf 1 visiniu cu un kit asemanator si cu roti bbs rs,propietarul avea o spalatorie pe strada ritmului in locul unde este autogara acum si pe langa golful ala mai avea un bmw e30 albastru cu numere de liban parca,cu motor m30 b35 turbo ,tot cu kit rieger . bmw-ul a ajuns la un baiat de pe forum dupa ce a fost trecut(hingherit ) prin mai multe maini. tin minte ca dupa-amiaza cand se mai linistea traficul iesea cu bmw-ul si il alerga putin pe strada .....Doamne ce senzatie facea cu masina aia,ne uitam la ea ca la avioane... inca o data felicitari pentru masina,pentru munca depusa ,e foarte greu sa pui pe picioare o astfel de masina.

ugod 01-10-13 20:38

da stiu si eu cele 2 masini au fost un timp si prin Timisoara asta fiind prin 1995 pe vremea aia aveam un rechin 320 si salivam la acel urs albastru

gekvr6 04-10-13 15:27

Frumos si unicat in acelasi timp, cel putin la noi in tara....Respect
Vei opta pentru un rollcage in interior ?

ugod 04-10-13 22:06

Quote:

Originally Posted by gekvr6 (Post 5585707)
Frumos si unicat in acelasi timp, cel putin la noi in tara....Respect
Vei opta pentru un rollcage in interior ?

nu ma incanta nici macar cel de design ...vreau sa fie cat mai spre oem la interior

dydy-andrey 04-10-13 23:12

Ne vedem la Arad?

Lt.Powell 05-10-13 14:09

Foarte frumoasa masina si lucrata foarte profi.

Azi am avut ocazia sa o vad live si e bestiala.

Felicitari inca o data si poate ne mai intalnim pentru ceva modificari :D

All times are GMT +2. The time now is 06:11.

- Copyright 2026 4Tuning