![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
In principal cu skoda aia as fi vrut sa vad cum stau.
Hellman chiar as vrea sa va cum se prezinta golful in fata ta. Poate ne intalnim in week-end sau ceva de genu... astept sa mai vorbim . |
cred ca te stiu...ca am mai stat de vb cu unu cu golf 5 1.9TDI :lol:..cred ca e ala tau ala negru :-)...ne intalnim vineri...si vbim :)...
|
ce greutate ai in talon la golf? daca ai peste 1,2 tone as vrea si eu o tura...cu clio 98cp la 1050kg+acareturile de prin portbagaj :-P
ZZ...te astept dar nu te-am mai vazut cu masina de mult si mi-a zis yzf ca o scoti cam rar...cand o scoti ne masuram cu cea mai mare placere :-) PS: aseara mi-am semnat si eu condamnarea la x-team :lol: |
Quote:
ben venutos:D... |
Quote:
ps:muheres cva? :))) |
Quote:
mai bagi o fisa la laguna NNAule ?:poke: mai bagi....:poke:mai bagi ca tot intrebai de ea...ce mai face :drunk: |
nna'ule, daca e dupa ce imi vine si mie masina ne dam o tura?? 8) de placere asa...si cu vizal as vrea sa ma dau dupa ca vreau sa vad cum stau :twisted:
|
ce masina mugure :D..scuipa tot :twisted:..hai mai rpd ca n-am toata ziua:lol:
|
vizal da,vfm da >:) sper sa fie gata masina pana vineri,daca nu incercam cu tractorul :))
|
nu stiu mah ce masina...una din aia cu 4 roti si cu un covrig ca sa pot cotii :lol: :))) o sa vedem atunci ;)
|
hai vineri...iesim la un cico:twisted:...1 2 3 si la 4 "cico" ne oprim...ca nu ne permitem...:lol::lol::lol:..vulturu catre cuib ...chhh over
|
@ vizal: da cred ca am vorbit . . erai cu o skoda octavia II cu motor ca al meu nu?
@metal_militia: am in talon 1362kg + cele 75-80 de kg ale mele suntem pe acolo ca raport cai/kg. |
de venit vin maine daaaarrr...mai mult k sigur vin cu renou si atunci ramane sa te :hug:...joci cu hellman,mental si zzz...o sa fiu si eu pacolo:paper:...
ma jok:tetter: si eu doar daca aveti ceva intre 100-150cai:chew: |
aba te intalnim cu cea mai mare placere .
@mugur : iati lancerul coisu ... test drive :D @vizal : te astept cu skoda ... k nu am ce sa ii fac la laguna |
maine e gata dulapul,revizia i`am facut`o :D deci este mai totul new pe ea,incercam maine dp loc si o sa vedem care pe care ;)
|
zeze eu ii ziceam lu mugur sa isi ia lancer in loc de ce vorbisem noi acum cateva zile ... e prea tare masina ...
|
Quote:
|
pt fanii mei din X team ...slabe sanse sa iau skoda..ca are nevoie de masina si eu o am pe a mea...sa vad..daca nu asta e...te astept cu 3.0 injectie8)
|
Quote:
iar ca si greutate a masini....poti sa te uiti si in talon sa vezi:). hai...ne vdm vineri..la un cico;) |
auziti mah...dar voi de ce nu folositi topicul de provocari...numai asa...sa imi dati mie de munca...8)
|
Quote:
|
Quote:
|
deci sa inteleg k maine seara ne vedem la un cico ?
|
Daca ma eliberez si eu aveti careva 2 locuri si pt mine in masina la voi?
|
vizal stii cumva dk are ineva vreo filmare de la sucul nostru ?
|
nu stiu...:???:...da-mi add ...sa vbim;) pe mess
|
da'mi id mah
|
:lol:e la profil
|
pai cico sa fie atunci :twisted: da cico fara tv neptun sau politai...mergeti mai pe burta nu asa in gura mare:-)
|
nu domle ...eu chem politia sa fie ca la legala:eyebrow:..altfel nu ma facem nimic:woowoo:sa fim si noi jmekeri ca :censored:...:yikes:pfff ce prostii zic...da ma metal...cico o sa fie...de care vrei sa-ti iau? :lemon:
ne vdm diseara...numai bine :wave:...deabia astept :crazy::crazy::crazy: |
ce mah nu mai avem voie sa iesim si noi la un cica si sa vedem cine bea mai repede ?
|
zeze ai masinutza diseara ? nice ... oricum vb la tel
|
Quote:
nu stiu nimic:suspiciou dar daca asa se aude ..asa sa fie...vbim diseara:drunk: la un cico :lol: |
mah eu nu mai vreau cico, eu vreau brifco k e mai bun
|
vesti proaste :( dulapul este in stare critica :))) diseara va onorez cu tractorul :)))).:*:*:*
|
Quote:
Oricum de-abea pot sa conduc sunt pansat tot ca o mumie mi-am dizlocat umaru :) nice ah?:) |
stai mainile sus picioarele dupa ureche actele pe capota... GARDA mnacatzash :lol::lol::lol:
yzf cum ai reusit nene cu umaru?????? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
salutare tuturor de pe forum si in special constantenilor.o parte dintre voi cred ca...ma mai cunosc:)) sunt Alex ZBF de la LOGAN CLUB si spun acum in gura mare ca vreau si eu in X-TEAM :D .sper sa nu va suparati.ideea este ca am primit o invitatie de la APV-ul pe care inca nu am onorat-o.dar daca mai aveti nevoie de mebrii sa ma aveti in vedere.va salut si drive carefully
|
Bine ai venit ... sa stii ca s-a schimbat " examenul " de intrare in X - team
1 trebuie sa dai de baut la moderatorii de pe constanta 2 la membrii fondatori si apoi se va discuta in consiliu ... si poate poate... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:39. |
- Copyright 2026 4Tuning