![]() |
Re: E30 - Masina mea
Eu am incercat sa va strang pe toti, sa ne ajutam si sa fim prieteni. Daca nu se poate asta e..., dar macar nu va certati si nu va spalati rufele in public:oops: Mergeti si faceti fiecare cum va taie capul, pt mine personal satisfactia este sa iasa niste ursi frumosi din mainile voastre.
George, ti-am spus si ma repet, ursul tau nu este inca terminat, mai ai de pus la punct multe detalii, asta o stii si tu. Cand vei considera ca este gata atunci va puteti masura fortele cum vreti voi. Pana atunci ar fi bine sa isi vada fiecare de treaba lui, nu stricati acest topic, e pacat. Ma bucur ca nu ai renuntat (inca) la urs. Poate dupa ce o sa iei permisul o sa te incante si te mai gandesti. Deja ai investit in el, ar fi pacat sa il dai, banii oricum nu o sa ii recuperezi. Sa investesti in urs inseamna sa investeti in propria-ti placere, nicicand nu va fi afacere. Hai bafta si cu ursul si cu permisul;) |
gata am dat toate stickerele jos dupa ea..daca are cineva o antena originala...dar dinaia electrica ?!
|
Slabe sanse sa gasesti la cineva:sad:, dar nu imposibil. Mai bn cauta sa iei una noua daca vrei electrica k ai mai multe variante.
|
Felicitari pentru achizitie. Succes in continuare la modificari.
|
acum tre sa plece la vopsit..si va mai primi inca ceva piese
|
Quote:
|
da ..oricum va dura ceva...o fac de la zero..dau tot tot jos dupa ea si rezolv tinichigeria...are fff putine bubite :D ..vrea sa iasa perfect..
|
Iese iese......orice urs iese daca pui pasiune.Si din cate vad....ai pasiune!Bafta cu masina...sa iasa un urs frumos!Bafta si cu permisu sa-l iei si sa iesi cu ursu pe strazi!
|
Quote:
ps.sunt acasa, dak vrei mai treci pe la mine sa mai stam putin de vb |
:D saptamana asta o duc la vopsit...dar dupa ce imi iau niste borbet t 9 j pe 16'':twisted: si niste arcuri mai inalte unpic
|
oooooooooo......din ce zici...........iese grav!Hai ca e bine!
.............FORTZA BMW................. |
nu boss , aia cu arcuri mai inalte nui buna :) , da-ti reset si think again.
|
are dreptate leonard , lasa`l jos si mergi atent !
|
Auzi-ti...........am o intrebare daca se poate un raspuns.....cat va ajunge sa platiti impozit pe an la un urs cu motor de 2.5?Ba frate as vrea sa-mi iau urs da nush ce sa fac......sa nu se schimbe astia si sa-l iau degeaba!Astept un raspuns......multumesc!
|
Eu la 2.5 in acte costa impozitu pe am cam 400 de lei,si asigurare pe 6 luni 330 lei,si la 1.8 parca am dat la impozit vreo 2 mil.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning