![]() |
Re: STOPURI TRANSPARENTE.....PT DACIA 1310 BERLINA????
de sa cumpere alta masina ca sa dea pe ia 4000-5000 E si sa fie de prin 90-95 si sa ii mai ramana bani de un radio cd de bazar
parerea mea baga frate cat mai mult intr-o dacie daca poti si daca vrei cu adevarat sa faci ceva frumos sa sti ca cu banii astia poti sa faci dastul de multe poate vede tau si el o sa te ajute mai mult pt ca presupun ca iai vazut deja masina |
am o dacie berlina din 2002 in stare foarte buna 45 de mii km la bord interiorul vreau sa il fac in culorile portocalie albastru si gri bord scaune ebsolut tot iar la exterior spoilare mari fata spate praguri culoarea masini pe afara gri si cu desene pe ea neoane sub ea etc asta vreau sa fac. sa cumpar o masina din 90-95 nu prea im comvine oricum sunt cam duse majoritatea o fac pe asta sa isi rupa lumea gatu uitandu-se dupa masina
|
dereck fa si tu la sectiunea masina mea\dacia un thread cu masinuta si vezi ce te mai vor sfatui si acolo baietii parerea mea ca aici e vb despre cu totul si cu totul alt ceva
|
Quote:
|
Daca stie cineva ca sunt numia 1.2 mil de lei aceste stopuri transparente sa-mi zica si mie ca nu pre cred ca se gsesc...Am incercat cu spray din magazin tuning si sunt foarte proaste....Am dat si cu negru mat dar a trebuit sa le sterg ca nu se vedea nimik
|
Cum a ramas cu tripele facute de B 69 TAU in militari, se fac si pt alte marci sau doar pt. Dacie?
Cred ca e o idee mai buna decat vopsirea lor. Cu respect |
Re: Triple pt. Dacia?
Quote:
|
Masina nostru a fost facut in CLUJ!Si nu te costa 4200eu!Dar sti ca nu multi au servo la un dacia!
|
Quote:
|
Quote:
|
bai fratilor in pitesti stopuri albe pentru berlina se gasesc pe toate drumurile!!K sa fii sigur ca gasesti vino in pitesti pe Str.Dumbravei si o sa gasesti tot ce ai nevoie.Sal're
|
Re:
Quote:
ce misto lea finisat bvbv;) |
1 Attachment(s)
vlad zici de lampi transparente si semnalizari? te invat eu semnalizari merg cele de logan la fix fara modificari
|
ce zici de lampi si pe de alta mai sunt si cu leduri
|
daca ai reusi sa ne arati si noua o poza mai clara am zice si noi ceva dar asa nu avem cum
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning