![]() |
Re: Bursa - Caut masina ( old School )
salut.. caut un Ford Taunus RS Coupe nu ma intereseaza 17M 20M.. pentru Restaurare.. Multumesc anticipat
|
pai daca nu vrei 17/20m, mai ramane doar 15M RS Coupe..ceea ce n-am vazut INCA in Ro..rare si pe dincolo, dar si mai urate ca 17/20M :-)
|
scuze pt exprimare.. nu are importanta 15M 17M sau 20M numai RS coupe sa fie :D sau OPEL REKORD C coupe m-ar coafa.. multumesc
|
Ascona A/B/C sau Manta A/B, găsesc și eu ? Pentru recondiționat mă interesează, nu vreau mașini deja făcute.
Mă interesează ca mașinile să aibe actele în regulă !! |
|
Le-am mai văzut, dar am uitat de ele. Mersi frumos.
|
Quote:
Oferta: un VW 1302 astept PM (private massage) |
14 Attachment(s)
Se dau la vânzare următoarele:
Opel Manta B pentru piese: motor 1.9i, funcționare ireproșabilă, tacheți care nu se aud absolut deloc, cutie automată funcțională. Opel Ascona A: motor 1.9i, cutie 5 trepte Getrag, roți ATS Classic. Înmatriculată, fiscal la zi. Adrian (proprietarul): 0723062031 Y!M (eu): stelian_rudnitchi |
eh, acum am aflat numarul corect :)
totusi, "i"-ul de la motorizari e in plus, nu stiu de ce a zis asa ceva propietarul, pt ca sunt carburatie, nici nu exista 1.9i de fapt, dar interesante toate Opelurile lui ;) |
Quote:
Sunt interesante și e păcat că stau degeaba. E împătimit al mașinilor, dar din păcate nu are nici timp și nici banii necesari, care se duc în terminarea casei. Dacia de lânga Manta, tot a lui este. Are scaune de R12 TS parcă. Dacia-Benz îi zice :lol: |
Manta-ul sigur vine la mine...deci vedetiva de restul:P:))
Florine tu sti de ce o iau deci nu e secret...si plus are omul un motor de 1.8 pe care tot eu il iau...speram ca pe lunea viitoare sau pe martia viitoare le am;) |
care are idee de pretul opel-ului albastru,ca nu dau de proprietar...multumesc
|
1000 de iepuroi.
Mașina este singura din România de care se știe și este vie, cel puțin în mom. de față. Sună-l acum. |
Quote:
ca si eu am vb cu omul, sa fac un race-car din Manta :twisted::twisted: |
Are transportu' asigurat, săptămână viitoare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:23. |
- Copyright 2026 4Tuning