![]() |
Re: E36 - VN-88-FLY
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
da ce spray e ala de bandouri...si de unde ?:?:
|
asta intreaba-l pe thunder ... el a folosit si el te poate indruma de unde sa achizitionezi;)
|
Quote:
|
arata super masinuta sa o stapanesti sanators
|
Quote:
...poate cu tot cu manopera....dar ti-a dat cu vopsea sau cu solutie de intretinere pt plastic ???:???: exista un primer pentru plastic (klar gp1 parca)mi-am luat si eu un bidon de 400 ml mai de mult, dar n-am avut pistol sa-l dau si l-am abandonat prin garaj si care a costat vro 20 sau 25 de lei....exista si spray cu aceeasi solutie,dar nu stiu daca se gaseste pe la focsani asa ca jipi...daca-ti trebe primer de plastic, ca sa faci o treaba calumea,da-mi de stire...ca ti-l dau moca, ca sa nu-l arunc;) |
1 Attachment(s)
Quote:
Nush despre ce solutie vorbesti tu .. narile erau nichelate. Nu cred ca solutia le-ar fi facut negre. Atasez o poza din septembrie 2009. Si acum sunt la fel. |
deci de vre-o ora si ceva ma chinui sa pun folie pe semnale dar nu reusesc delo... nu imi place deloc cum ies nu pot sa pun folia fara sa faca cute:cry::cry:
|
:lol::lol::lol:
folie d-aia la 10 lei......nu merge....nici incalzita nici uscata nici uda.... a mai incercat unu inaintea ta ;) |
e de 15lei:-P:-P macar incalzita ar trebui sa mearga:-P:-P:lol::lol::lol::lol::lol::lol: (glumeam)
dar pe faruri a mers catausi de cat bine sa o pun nu am avut probleme cu ea... |
15...corect ca e cu 24%;)......pe faruri pusesem si eu destul de usor....dar folia asta nu se intinde ....
|
Poti sa incerci si cu un spray negru , normal, de vopsea. Si ii dai gazat asa ... ;)
|
Quote:
nu stiu care mai zicea de Lac cu Pigmente de negru in el;) Multumesc oricum |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning