Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Calibra C20XE (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/99103-masina-mea-opel-calibra-c20xe.html)

Flow_Flexatu 14-03-12 22:25

Re: Masina mea: Opel Calibra C20NE

Quote:

Originally Posted by b64rbk (Post 4906197)
Salut,

Ce ai de gand sa faci cu C20NE-ul ??? :rolleyes2

momentan il pastrez pana omologhez sfi'u...

18BSV 01-04-12 21:36

Quote:

Originally Posted by 18BSV (Post 4454641)
Flow.. ia zi.. nu imi vinzi mie capatu ala de toba inox ...de pe calibra aia...?

Cum ramane? mai ai tipsul .. acela de inox? ai zis ca vedem.. iti scriu pe topic ca nu ma lasa sa iti dau pm.

Flow_Flexatu 02-07-12 00:54

12 Attachment(s)
sall;) nu prea am mai avut timp d masina...nici de forum :I insa de cand nu am mai postat nimik am mai facut cate ceva :D :

- am trecut la next level de bad boy look (de data asta confectionat din tabla :D mai trebuie putin rotungit...sau vad eu poate ramane asa:D )
-am rezovat cu rugina la aripa stanga spate
-am dat jos bandourile

am achizitionat :
- bara spate si praguri rasucite simple(astea imi plac)
-toba sport carub cu 2 iesiri cu tips
-discuri si placute Ate power disc
- aa si la motor deocamdata doar un power cap admisie

si posibil saptamana asta intra la vopsit :D ramane de vazut cum o sa iasa;)

electric_style 03-07-12 23:40

foarte tare capota...te invidiez :>

Flow_Flexatu 12-07-12 00:45

insfarsit... cali de 3 zile e la vopsit;) pe luni,marti e gata...dupa care o aduc acas si ma apuc de interior...o sa schimb coaja bord..am una cu airbag pasager,am sa vopsesc si scaunele si fetele de usi,am sa schimb si mocheta,trebuie schimbat si radiator caldura ca e spart,...mai sunt multe de facut :-) dupa care in toamna sau cand o sa dispun de cash am sa ma bag si la motor asa finut ;) pana o sa ies din nou pe strada cu cali o sa mai treaca ceva timp ....asa ca ii multumesc lui Ady (adr'u ) ca mi'a lasat masina in perioada asta cat cali e in restaurare:D

electric_style 13-07-12 23:08

Quote:

Originally Posted by Flow_Flexatu (Post 5099592)
insfarsit... cali de 3 zile e la vopsit;) pe luni,marti e gata...dupa care o aduc acas si ma apuc de interior...o sa schimb coaja bord..am una cu airbag pasager,am sa vopsesc si scaunele si fetele de usi,am sa schimb si mocheta,trebuie schimbat si radiator caldura ca e spart,...mai sunt multe de facut :-) dupa care in toamna sau cand o sa dispun de cash am sa ma bag si la motor asa finut ;) pana o sa ies din nou pe strada cu cali o sa mai treaca ceva timp ....asa ca ii multumesc lui Ady (adr'u ) ca mi'a lasat masina in perioada asta cat cali e in restaurare:D

hai cu poze sa vedem ce'a iesit !:D

Flow_Flexatu 13-09-12 18:19

Re: Masina mea: Opel Calibra C20XE

16 Attachment(s)
sall :) despre asta e vb.:P Blu Magnetico ;) a iesit cea ce trebuie...exact cum mi'am dorit :)

alexbadea12 13-09-12 20:16

chiar a iesit ceva frumos
e foarte tare culoarea
ar merge niste numere fara rame
in rest ..felicitari!

VaLeX 14-09-12 09:01

Alte jante ti-ar trebui , ceva mai lat ...din bodykit masina e pare umflata si jantele par a fi 5.5j ... incheaga-o cu niste jante potrivit de late si o sa fie bine bine :)

Flow_Flexatu 17-09-12 19:32

multumesc:) o sa vad ce o sa fac si cu jantele..si daca nu le schimb,o sa pun ceva distantiere;)

dackota 18-09-12 11:32

i-ai dat de cap flex.. a iesit "batz"

18BSV 22-09-12 22:44

Frumos a iesit..jantele albe o prind bine,te`am vazut zilele trecute pe langa prkt*ker..

robu 27-09-12 15:10

Imi place ce i-ai facut :-) Cat te-a costat vopsitul? si a mea plage dupa o revopsire..

Flow_Flexatu 27-09-12 20:36

2 Attachment(s)
sall,am facut saptamana trecuta 1600 km in tara...am mers cu atentie cat am putut:D trecand prin Arad...am fost nevoit sa o iau pe centura si nu stiam ca se lucreaza ...nu am mai putut sa ma intorc sa o iau prin oras ca era coada mare si am fost nevoit sa o iau pe ocolirea aia de 4x4 :D si acolo mi-a cazut bara spate si mi s-a desprins un prag...am tras pe dreapta, am crezut k nu mai pot face nimic cu bara si surprinzator bara nu a patit nimic doar ca s-a rupt suportu care o tinea(noroc)..am prins-o la loc si am continuat drumul...cand ajung in Oradea culmea ironiei sau a prostiei:lol: am incercat sa parchez cat mai aproape de bordura chiar sa urc usor cat se poate pe ea si am auzit dintr-o data un sunet tare aiurea si privirea celor de pe trotuar mi-au dat de inteles ca am facut o mare prostie...am crezut ca am crepat-o de tot dar aparent nu e chiar asa grav..dar s-a crapat si pe lateral unde vine prinsa...trebuie reparat si vopsit din nou;) asta e...

DaBotta 28-09-12 03:59

Vezi asta ii motivul pentru care nu imi place fibra :)

All times are GMT +2. The time now is 23:12.

- Copyright 2026 4Tuning