![]() |
Re: Machetele mele - r27kul
Apoi e chiar detaliata frumoasa achizitie spor la colectionat domnule
|
1 Attachment(s)
Dupa o calatorie din Gemania Xsara se intoarce la mine'n parc,de data asta G.Galli livery;).
|
wow, ce tare cred ca e macheta, mai ales daca e fabricata de Sun Star si am impresia ca are ceva ani in spate.De abia astept sa o vad detaliata.Felicitari:clap:
|
De fapt nu e chiar asa de veche, e din raliul Suediei 2008, deci are max 2 ani. Dar are o culoare interesanta :D.
|
Ne pui mai multe poze cu Citroenul te rog
|
206-le este mortal....cred ca o sa-l "consider" si eu ....
vorba ta..mult mai grav decat SunStar |
12 Attachment(s)
In privinta Pejo-ului 206 Aa, pot spune ca este ceva mai bine realizata macheta WRC pe care am vazut-o, chiar mai bine decat Subaru care m-a costat dublu.
Citroen Xsara WRC 2007 Rally Sweden G.Galli/G.Bernacchini - SunStar 1/18 Macheta nu exceleaza prin nimic, dar interiorul este mai bine realizat decat la suratele ei Solido sau Bburago, oricum am achizitionat-o mai mult datorita pilotului si pretului bun. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Vad ca are aceeasi problema la parbriz insa livery-ul arata bine..oare sa mi o iau si eu? - ce problema are la parbriz ?
Foarte frumoasa! La interior e facuta mai bine ca Bburago , dar la exterior tin sa cred ca Bburago o intrece! - am avut si Xsara Bburago si strict la exterior tind sa cred si eu ca e mai bine facuta, oricum e facuta dupa ceva licenta, nu face Bburago asa ceva, Schumimodells parca stia mai bine. Next: prima macheta body sealed, ca doara tot e Loeb campion a 7-a oara, care va poposi la mine, sa o desfac Aoki, sa-i vad motorul ? :D |
Quote:
|
daca a mea nu are motor si a ta are..o sa fac reclamatie la AA :D
Eu am 2 C4 WRC solido si pot spune ca sunt destul de OK..ceea ce nu-mi place sunt detaliile de sub capota (tu nu o sa ai aceasta problema:lol:) |
12 Attachment(s)
Citroen C4 WRC 2007 Rally Deutschland S.Loeb/D.Elena AA 1/18 Body Sealed
Ce se mai poate spune despre Loeb si C4 WRC si nu a mai fost zis ? Un simplu search pe goagal si voila. Masina este castigatoarea raliului Germaniei 2007. Macheta chiar daca nu se deschide nimic este super (cred ca voi aduna mai multe ), este mult mai usoara ca suratele ei "desfacibile" :D. Mici imperfectiuni la vopsea, cauciucurile un pic cam subtiri pt asfalt, iar roata de rezerva este intoarsa cu susu'n jos. Eleronu' imitatie carbon este super, dar geamurile laterale si luneta trebuiau sa fie oglinda :sad:. |
Quote:
|
Nu o sa o desfac sa fiu sigur 100%:D, dar interiorul este la fel ca toate AA, mai putin bordul nu este detaliat, chiar nu este vopsit sau colat deloc, just black.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:24. |
- Copyright 2026 4Tuning