![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Cluj-Napoca
chiar aja.. c se mai intampla pe la cluj? nici o activiate nimic?
|
poi intreba-l pe domnu presedinte
oricum ii moarta treaba, de aia sunt mai mult ca convins, da cine stie...poate organizeaza ceva clubu...ca de povesti is satul, de fapte nici nu mai povestim ca vorbim povesti doar :P |
apoi n-ai avut mai mult sange-n tine domnu presedinte sa le invarti pana bubuie?
is scumpe gumele sau ti-o fo mila de masina? |
domnu autoexclus ..... gumele s-or dus in alea 2 burnuri care or fost unu dupa altu...ca d-aia s-or facut ca au venit gume noi....doar ca trebuia sa mai las un pic cat sa ajung la o vulcanizare sa le schimb ca doar n-o sa ma duc cu masina in brate!!!!
|
1 Attachment(s)
ete mei cacuciuc....
|
acolo mai era destul da mno frica-i mare
respect pentru piry |
muahahaha.... cand faci tu cu cauciucu dezintegrat vii si comentezi...pana atunci mai scuteste-ma!!! :-P
|
dacia... da u nu mai ejti in cd???
Eagle_flyaway frumos c ai facut tu acolo... mai ajteptam filme si membrii ... si vedeti poate faceti si voi cva la cluj.. o filiala puternik a clubului nostru ;) |
eu sa fiu?
mi-o ajuns cu asemenea presedinte ma ma slabesti cu textele astea de 2 lei ale tale cu cauciucuri de 4 ani care mai aveau umpic de guma pe ele sa sa faci impresie in fata facultatii le-ai invartit acolo 2 secunde cand o sa faci ce-am facut eu la sala sporturilor cu gume noi povestim, pana atuncea poate mai inveti sa conduci, ce zici? vrei sa te invat? |
ma dacia... dc ejti aja rautacios... lasa omu in pace....
|
dupa cum ziceai...lasa vorbele de 2 lei !!!
io nush ce-ai facut tu la sala sporturilor cu gume noi .... iar in ceea ce priveste condusul nu ma dau mare as, asa ca tine ... si in fond si la urma urmei toti mai avem de invatat ca nimeni nu s-a nascut Michael Schumacher! ... scuze... cu exceptia ta:lol: |
ma dak vreti sa va certati certatzi-va pe mess nu pe forum ;)
|
Incetati cu
Quote:
Sezonul de tuning showuri e gata , am avut participare la eventul 4 Tuning Revenge in iunie si la eventul organizat de WSR la aeroportul Oradea , am participat la Tuning Festivalul organizat de Sfigmo la Cluj , am participat la liniutzele organizate de KO Racing pe aeroportul Cluj si ne vom implica si mai tare pe viitor . :) Vom organiza si noi un event , dar deocamdata este in faza de inceput . Detalii veti avea cand va fi finalizat si pus pe role ;) |
gabi nu uita, ati participat in sensul de spectatori
nu confunda intre spectator si participant te rog frumos masini expuse n-ati avut ati mers doar sa priviti tu cu sergiu si laura cand o sa aveti masini expuse discutam si sergiu nu se da la legale...el se da doar unde-i free. si cu gume 99% uzate faci bournout...ii fix pix fale cu alea noi pana bubuie si atunci o sa fi apreciat pana atunci pretene...tre sa mai inveti sa conduci ca tu esti ceva pui de zmeu inconstient |
gabi cand veti organiza voi un event voi fi primu prezent acolo si ultimul plecat
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:03. |
- Copyright 2026 4Tuning