![]() |
Re: Dacia PTM
masina a fost a formatiei bug mafia din pantelimon? {ptm}
glumeam spor la treba in continuare ;) din ce mai exact ai facut prelungirea fata ca imi place si vreau sa fac si eu asa prima prelungire nu a doua |
Quote:
|
bara de dacie:)
|
Arata bine masina, sa o stapanesti sanatos, dar sati dau un sfat. Daca vrei sa ramai la 3 prezoane, cumparati jante tot acest model dar cu buza mai lata, model 97 98, va arata mult mai bine.
|
Quote:
Quote:
Quote:
a2a prelungire din bara de solenza Quote:
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
:))) ooo...
ce ti-a lipsit man ?? ejti fenomenal...n-ai o cheie d 13 putina vaselina si un colier ?? aaa....si un ciocan |
ne`am chinut 4 ore ... ne trebuia "un prelungitor" ( teava) sa o scoatem mai afar ca era prea inauntru ... ne`am chinuit 3 ore si degeaba ... o facem maine asta e .... oricum sound`ul e placut ( off topic - :))) ma miram eu knd ai apucat sa faci poze la toba dupa mi`am dat seama :P ca ai facut la mn la bloc :D ) si asa ... am intampinat multe probleme - lipsa colier - lipsa teava - lipsa rabdare :)))) in rest totul a decurs normal :D
|
eee asta e...asa e cand esti nepregatit dar iau maine teava de la george si o sa o pun...oricum ms 7rUe.4liFe pt ajutor :D
|
:> pretenu la nevoie se cunoaste :D man
vine si randu tau :D |
cat te-a costat toba?
|
90 ron :D
|
Quote:
|
cum spunea si dog-ul niste semnale albe ..sunt 16 ron ambele! apropo vrei sa ii faci un fel de difuzor la bara din spate?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning