![]() |
re: E34 - 525i Simply Clean Da Cali
Quote:
|
Quote:
Masina acum e in service, se schimba toata articulatia fata+spate. Tu esti CCI-u :D ? |
Pai sa nu le dai :D, da eu sunt CCI-ul. Bafta, ne mai vedem:)
|
Quote:
Bafta |
Dacă ai 6000 Ron pe ele, dă-le! Cu banii ăştia îţi mai faci una alta la maşină şi îţi mai rămân şi bani pentru alte jante la fel de frumoase sau la fel ca astea!
Nu rata ocazia ! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Vand gumele de pe masina mea de pe spate cine este interesat.
TOYO PROXES 255/40/17 =500 ron ambele |
Quote:
ai bagat-o la vopsit? astea sunt gumele alea cu galme si cu pana care ti le-am facut eu in spatele blocului?=))=))=)):lol::lol::lol::lol: Hai bafta la vanzare.... Fratele Kelu;))(sa moara mama zici ca suntem pocaiti:))))))))))))))vorbim numai cu frati:))=)) ) |
4 Attachment(s)
Quote:
Doar o laterala o vopsesc. Cine aude de gume chiar crede :)) Mai avem putin pana ne pocaim =)) In sfarsit am terminat de montat toata articulatia fata, mai ramane doar spatele... |
frumos iese masinutza super si stickerul :twisted: o intrebare.....iti freca in spate cu gumele de 255?
|
Quote:
Zilele astea fac alt sticker pentru ca am vopsit laterala stanga si l-am dat jos, sa vad ce culoare il fac, as fi vrut sa il fac acum un portocaliu aprins dar mi se pare ciudat pe masina.... Dupa ce fac unghiu de fuga schimb si gumele cu unele deja noi:D si dupa urmeaza folie+xenon proiector , pe scurta pun xenon dupa e gasesc sticla clara pentru far. |
Ce-mi place masina ta :D Spor la modificat !
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Cateva poze mai noi :D
|
Quote:
da pozele cu burnu?????:D:D alea le vreau :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:19. |