Re: AG 70 RNO - Dacia 1300 din `70
Quote:
Originally Posted by Nastase Bogdan
(Post 2191820)
Sincer,ma asteptam la mult mai bine d.p.d.v estetic..sper ca vei remedia anumite aspecte..oglinzile retrovizoare,ornament sub capota motor, proiectoarele, dungile gresit aplicate pe capota portbagaj(in sens invers),lampa stg.spate, chedere cu inima, dungi pe capota motor..;)
Felicitari pentru masina si pentru cum e vopsita; de partea tehnica nu ma indoiesc dar la exterior e confuzie de stiluri..parerea mea:rolleyes2
|
Masina a fost scoasă din garaj la ora 6:30 (azi dimineată), o mână de oameni au lucrat 3 zile si doua nopti continu` pentru ca masina să fie azi in Pitesti, oglinzile au fost puse provizoriu de pe altă masină (pentru drum), ornamentul de sub capota motor va fi montat mâine, proiectoarele (depinde de gustul fiecăruia), stopurile vor fi si ele inlocuite (probabil saptămâna asta), chederele nu deranjează cu absolut nimic, dungi pe capota motor (n`am mai avut timp, se vor pune cât de curând), iar in legătură cu dungile de pe capota portbagaj, sunt drepte (eu inpreună cu Sită le`am pus), probabil ai senzatia doar in poza de pe topicul tău, nu sunt in nici un sens invers si cu toate astea, să sti că au fost si R12 gordini care le aveau drepte ... sper să te fi lămurit cât mai mult posibil ... masina este pregătită pe gustul proprietarului...
P.S.: Nici măcar nea Nicu (ruginii), care stim cu totii că este unu dintre cei mai infocati simpatizanti de R12 "ruginii", nu a avut nimic de comentat in legătură cu masina, a inghitit in sec si a plecat, după care a revenit incă o dată pentru a admira una dntre cele mai frumoase dacii
|