![]() |
Re: FanatiK Constanta
Salut baietii romica, sorin si restul frumoasa treaba cu clubul, era timpul de ceva nou in Constanta, si cu ocazia asta va urez cati mai multi membri si cat mai multe premii la evenimente ;)
O singura intrebare am, care e treaba cu mersul cu pozitiile si proiectoarele noaptea? Nu atac, nu o zic in nume de rau, doar sunt curios. Succese! |
Quote:
|
Am intrebat aici pt ca am vazut azinoapte un fiat cu parasolar Fanatik abordand stilul asta, si era a doua masina cu stilul asta intr-un drum de 10min la ora 12 noaptea -> ma sperie sa cred ca o sa prinda la mai multa lume
|
Quote:
|
Quote:
|
:D si eu mai fac asta. nu e obicei, dar imi place cum arata memeaca la masina cu ele aprinse.
|
Quote:
|
Vezi poate ti-a sarit tija de la motorasul care ridica/coboara oglinda
|
duminica la ora 12 fara 15 min toti membri sa fie prezenti la lac
|
Quote:
|
Quote:
stai linistit k merg toate faru este prost si pana o sa imi iau altele o sa mai dureze ceva .... k vreau sa imi iau de mareea clare cu lupa :) |
20 Attachment(s)
Quote:
vor urma poze de la intalnirea cu cei din tulcea si precizez ca nu au fost toate masinile |
moama astia au gagici! :D
|
putem observa din a 3 poza ca in loc de hostess baietii din FMS Constanta improvizeaza, aducand un nou curent "de modeling" in fata blitzurilor! :) "Barbatu Fotomodel" :)
|
Ba frumoasa zi da gerila ala nu ne da pace mah :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:01. |
- Copyright 2026 4Tuning