![]() |
Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !
11 Attachment(s)
Quote:
Quote:
P.S.: Azi a sosit "proaspat" si "parfumat" 8) noul boost-controller digital de la A'PEXi , ultimul model din gama, si anume AVC-R; saptamana asta se anunta alte upgrade-uri ;) |
ai modificat bordul de cielo cu unu de opel, kadett, vectra, calibra, astra...?
daca da, care-o fost motivul? |
Quote:
|
Tot respectul...Foarte tare...Esperache cam cat ai investit in proiectul asta pana acum?
|
Quote:
Quote:
|
andi_campean, am scris gresit cielo, ca detin cielo, dar stiu ca esperache are espero.
nxtaz am crezut ca daca o luat multe piese de pe opel...o preluat si bordul, nu stiu , am zis , ca poate ii mai scurt, mai lung, daca vroia sa-l faca 4x4 si facea traseul pentru cardan da mai bine bordul din poza...am crezut ca deja o montat treaba aia pe masina ... |
sall esperache, te rog sa-mi oferi si mie niste informatii de acest domn ilie (manopera, date de contact, locatia garajului). Multumesc foarte mult:o
|
Esperache,come stai ?:)
|
12 Attachment(s)
In sfarsit, a fost montat si diferentialul Quaife si s-a putut "inchide" cutia de viteze (greeeu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata); printre altele a sosit si noul kit de furtune racing pt. frane de la HEL Performance.
Cu aceasta ocazie vreau sa va urez tuturor un Paste fericit si sa ne auzim cu bine in cele ce vor urma :twisted: |
darnic tare iepurasul asta :) paste fericit
|
esti prezent de 1 mai :D ? ar fi ceva spectaculos sa-ti faci prezenta la linia de start :D ! spor la treaba si sa auzim de bine !
|
Fac tot posibilul :workout: , dar ... nu se stie niciodata :cry::?:
|
am citit aceste 15 pagini cu mare placere si admiratie,desi repet ca multi altii...felicitari dnu.Esperache,pasiunea se vede in fiecare surub al acestei rachete(masina)la multe impliniri si realizari alaturi de acest proiect :)
|
cred ca asteptam aproape la fel de mult ca tine sa vedem ce poate masinuta ta.cine ar fi sacrificat atatia bani si munca , dar cand esti pasionat faci orice
|
Fost posesor de Espero, acual invidios pe Esperache :D.
Felicitari, multa bafta in continuare si tin sa te anunt ca ceea ce faci tu acum este ca un vis implinit pt. toti posesorii si fosti posesori de Espero. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:37. |
- Copyright 2026 4Tuning