![]() |
Re: Delta Racing Crew
Quote:
|
Apropo ce motor ai si cati iepi ?
|
Quote:
|
greutate? pe cat ai jantele ?
|
17 frate... ai toate sansele sa ma faci
|
Vom amana inscriptionarea tricourilor,pana dupa evenimentul de la Braila cel putin.
Cine merge la Braila si cine participa? |
Quote:
|
Duminica orele 14:00 in parcarea de langa metalu',rog toti membrii sa fie prezenti! Am sa va anunt personal,pe fiecare in parte,in caz ca nu ati citit aici.
|
7 Attachment(s)
Eclipse-ul a intrat in renovari,modificari, de azi...
|
O sa amanam imprimarea tricourilor,pentru ca sa scutim pe toata lumea de niste cheltuieli,inainte de cursa de la Braila!Va rog frumos maine sa fiti prezenti cu totii la lacul stabilit,ca sa stam de vorba cine merge ,cine participa si sa stabilim traseul.
|
1 Attachment(s)
:oops::( uite si saracutza mea masina cum arata acum ......dar cum o sa arate dupa :D;)
|
ce-ai de gand sa-i faci mai exact? ma gandesc ca poate o rezolvi fonic cu folie daca tot ai scos tot de pe ea--- creste semnificativ calitatea sunetului
|
poi ...ce sa ii fac...vreau sa ii fac ceva la interior...ceva mai dragutz decat este ....nici io nu stiu ce o sa ii fac,,,vad eu :P
|
ti-am spus, ar fi pacat, daca tot ai demontat pune niste folie pe usi, si pe unde ai boxe, la portbagaj.... nu o sa mai zgrangane, nu o sa mia piarda din putere, o sa fie mai bine toata lumea garanteaza pt acea folie, intereseaza-te !
|
Merci pentru sfaturi dar am auzit ca e cam atarna la greutate ...nu?Totusi o sa merg la legale si eu....in fine o sa ma gandesc ...merci !!
|
All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2025 4Tuning