![]() |
Re: BR 82 CNS
Nu a avut el "oase",am avut eu reflexe si masina frane. Dupa cum zicea si nevasta-mea,cea mai sifonata a fost masina... :( Eh,sa vedem,poate maine il externeaza pe prost sa vedem ce varianta alege. Am purtat o discutie cu cineva de la rutiera si cu o prietena de-o viata care acum e avocat...lucrurile sunt bune,cel putin pt mine din pct de vedere legal.
|
Bun...pt cei care nu stiu...si ii intereseaza: am vb azi cu biciclistul,omul pare foarte dornic sa rezolvam problemele cat mai rapid posibil,nu a comentat nimic defavorabil...e bine,a iesit din spital. Acum e doar chestiune de timp.
|
Quote:
pana cand bea din nou, sau ce? :lol: |
Nu ma intereseaza ce face el...eu ma refeream la "pana imi face masina". Restul...sunt detalii
|
a avut antidot,alcoolul,a avut noroc ca putea s ao mierleasca.....
|
Uh,abia astept sa montez noile achizitii
|
2 Attachment(s)
Mai ceva ca phoenix...
|
se repara incet incet :D , ce ai rezolvat cu biciclistul?
|
i-am pregatit ca surpriza pt ca a fost o "fata" cuminte si a preluat ea toate socurile accidentului....un set de scaune de VW JETTA. Astept sa vina un amic acasa ce se descurca binisor in ale sudurii sa le trantim pe masina. CU biciclistul...ieri parea foarte dornic sa terminam cu toata harababura asta cat mai repede,in limita bunului simt,pe care i-l voi acorda,adica sa imi achite tot ce trebuie si sa ii ramana si lui bani de mancare. Eu sper sa fie om de inteles si sa gasim cea mai amiabila modalitate sa rezolvam totul,repede,bine,eficient si cat mai ieftin.
|
Se rezolva toate incet si bine......
|
mai oameni buni daca aveti ceva personal cu cineva luatil pe P.M. si certativa acolo cat vreti voi sau mutati-va pe mess si certati-va cat vreti acolo
p.s. orice offtopic care va mai apare va fi penalizat cu 7 zile de odihna multumesc de intelegere |
Frumos...nu am ce zice...
arata bine...acum niste chit, filler, un pic de "frecusi" si la final o vopsea si va arata perfect :) P.S. vezi ca ti-au furat manerele astia...:lol: |
nu se cearta nimeni....abia astept as vad cum iese fara manewre la usi pe spate ca sa-mi fac si eu la fel;daca sa apucat de treaba tinichigiu,at e f bine sa termine cat mai repede darr,sa faca treaba buna...e bine ca nu face figuri nenea biciclistu..bafta
|
Ai intrat cam tarziu Paule si nu ai prins marea cearta(in fine)
Omu eu zic ca a facut treaba buna tinichigiul....... |
2 Attachment(s)
daily report: omul s-a sucit la 180 de grade odata trecut pe malul drept al dunarii. A ramas ca "ne vedem in instanta". Nu e bai,am inceput deja procedurile de reparare,urmeaza cele de recuperare pe cale legala. Si doua poze:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:32. |
- Copyright 2026 4Tuning