![]() |
Re: Siguranta circulatiei& Curse legale sau ilegale
mie sincer cat m-ati vazut de nebun vara pe atat mi-e de frica sa mai ies acum din casa sa merg cu masina mai ales dupa ce era sa mor....
mergi normal si vine un nebun si te omoara |
babelor :D
|
Quote:
|
uite COP-ul in fundal la o poza :P
|
Un coleg de-al meu era prieten bun cu soferu Mercedes-ului! Tipu era beat si mergea spre un club de striptease...
Am mai auzit o varianta...cum ca se intrecea cu cineva da' eu unu nu cred asta Imi pare rau ca am votat pt. ilegale...:???: |
http://www.4lol.ru/cars/ ..vai de viata mea ce accidente :|
|
Quote:
e un forum de masini, nu ogrish aici. nush, cum ai avut curaju sa pui asa cva....:| te gandesti ca daca vede andrey pozele alea poa sa nu mai doarma o saptamana? sau mai stiu eu cine...fetite frumoase, cum e "blonda". face riduri, la naiba |
Quote:
|
Ce parere aveti despre masinile neinmatriculate in RO care circula pe strazile aradului? ... masini cu numere de franta, italia, belgia etc. care defapt in proportie de 90% sunt neinmatriculate si numerele sunt false. V-ati gandit vreodata daca se intampla un accident si cel in cauza pleaca de la locul faptei? cum il mai gasiti?
Oare politia rutiera nu ar trebui sa faca ceva? |
e prea dificil pt organe sa rezolve problema
activitatea lor operationala este statul la panda si completarea unor amenzi .... pt a depista cazurile de fals de genul trebuie sa lucreze cu politia din tarile respective si e prea comlicat....exact pe asta se bazeaza posesorii de masini in cauza |
eu stiu o faza in care un haules cu numere de genul a sters o masina si incerca sa se tireze fara sa dea macar ceva "diridari"
din fericire nu a reusit:evil: |
legale pt siguranta si relevanta;):!:
|
@tristan Din pacate nimeni nu-i intreaba de sanatate pe colegii nostrii "suspecti" din trafic, Din fericire numarul lor pare sa scada pe zi ce trece, cel putin asa mi se pare mie:) si cred ca ai exagerat cu cele 10% inmatriculate:D
|
Eu cred ca cel mai ok ar fi sa sechestreze masina pana se fac investigatiile iar apoi sa se ia masuri...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:29. |
- Copyright 2026 4Tuning