![]() |
Re: desenele mele - mba
Foarte faina, bravo. Mai asteptam lucrari, ca de cand ai carnet te-ai cam lasat :D.
P.S: si eu i-am zis ca a gresit geamul, dar...o sa va dea el explicatii :D |
1 Attachment(s)
Quote:
jetta 1 coupe s'a fabricat, jetta 2 coupe s'a fabricat, jetta 3 adica vento s'a modificat cu geamuri de golf 3 jetta 4.. adica bora nu vazusem coupe .. si l'am facut tot cu geamuri de golf 4 ... de aici si forma ciudata a geamului ... dupa ce am terminat desenu am gasit si o bora coupe ..cu geamuri de bora :)) de aici a venit ideea |
ahaaa ... asa se explica. oricum si originalul are geamu urat :D
|
1 Attachment(s)
un teaser...
sper sa nu se vada prea mult...dar totusi destul |
BMW 2002 ?
|
Ai castigat deja! :clap:
:lol: Serios, arata super, daca restul desenului ii pe masura talentului tau si teaserului, atunci... :clap: PS. BMW 3.5 CSL ;) |
Quote:
|
MBA iti urmaresc evolutia si talentul and DAMN boy! Felicitari inca odata pt ultimele desene, absolut superbe si atentia la detalii si tot...
Cand o fi gata masina te invit la o tura :) Lateredit: Si cola promisa :) |
1 Attachment(s)
:peace:
|
tari tari lucrarile , felicitari. Ce fel de tableta grafica folosesti ?
kmo |
2 Attachment(s)
trust TB4200 si ps cs2...
update |
superb csl-ul ......bravo mba......
|
Va urez tuturor un an nou plin de bucurii, un an nou in care sa vi se indeplineasca toate visele, legate sau nu de masinile voastre. Sa le faceti v8, sa fiti campioni la drift, sa scoateti sub 10 secunde pe dragstrip, sa aveti cei mai multi cai din tara sub capota, sa luati cat mai multe cupe (pe merit)...ce vreti voi prieteni- aia sa aveti. Totusi inainte de toate va doresc sanatate!
Un 2010 de neuitat! Numai bine! Scuzele mele pentru cei ce iam suparat, pentru cei ce iam jignit, pentru cei ce iam stresat, pentru cei care se uita la userul meu si nu'si zic de bine Bogdan. (morpheusmaster) |
La multi ani freehand'erilor :))
La multi ani si tie bogdane :D si sper ca acu cand se incepe din nou lucrul... sa vedem si noi niste poze cu masina :D ...nu doar in fundal :) (astept sa ma chemi sa semnez ) |
3 Attachment(s)
La multi ani :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning