![]() |
Re: Club ESPERO
Quote:
|
Esperache, are dreptate omul sa stii! Am vb cu un baiat care avea pus pe Cielo si mi-a zis ca pe Espero nu se poate monta pt ca cel de kadett GSI e patratos si cel de Espero e mai oval. Deci eu am renuntat la cel de kadett , mi s-a spus ca se potriveste cel de vectra a sau Calibra! O sa ma interesez si eu si daca gasesc va anunt daca se poate si in ce bani!
@Rob3rt_espero: Da, daca gasesti ma anunti si pe mine ca ma intereseaza! Daca nu gasesc nici asa, ma orientez catre inele cromate si ace de Cielo, cum are @3l3ctric_style |
nu mai zice nimeni nimic?!??:D
|
1 Attachment(s)
aaaa.....despre fusta...c sa zic...ieri am sparto'..am luat un crater:D..da nu'i d dacie 1310;),ma rog....era...sapt asta dau turomtru la schimb cu un eleron tip m..si o sa gas alta fusta..prob tot d dacie..ca sa o faca mai joasa..ptr ca no cash for suspension:rolleyes2..aaa am o intrebare..stiu k suna nitel a kamikaze..dar am auzit p la cineva sa taie nitel din arcuri...merge?:???:totusi ceva sticker sau nush..era vb despre o emblema sau ptr club...mai facem sau nu?
|
Quote:
Nu, vreau sa spun VECTRA A GSI ! Cel de pe kadett nu se potriveste la Espero, merge doar la cielo, deoarece mare diferenta la bord nu este ! Iar cel de vectra a GSI merge la espero ! |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Daca asta e bord de kadett... Si andy are exact bordul asta care este de vectra a si nu de kadett gsi ! |
2 Attachment(s)
Quote:
Mai adaug inca 2 poze ca Esperache sa vada deosebirea dintre ele : poza 1 - vectra A; poza 2 - kadett E Bafta... |
Esperache, ai bara de rigidizare pe masina ?
Daca da, de ce model este? sau poate stii de la ce model se potriveste... |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
P.S.: Ai o poza cu spusele lui @N D Y ;) |
Esperache, espero ala visiniu de la Ilie e al tau ?
|
Da; de ce ?
|
Intrebam, am facut legatura cu poza ta de la avatar, semnatura si espero de acolo :)).
|
Esperache, puntea spate de pe calibra care o dezmembrezi crezi ca merge la Espero ?
Daca o vinzi bineinteles... |
daca stiti pe careva care vinde limbi indicatoare de cielo...dati un pm cv.. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:32. |
- Copyright 2026 4Tuning