![]() |
Re: Colt 1.3 vs. ...?
Quote:
Kiki,din cate am mai citit pe aici am inteles ca iti trage masina mai bine de data trecuta ... ce zici,spre seara facem una mica doar noi 2?:rolleyes2 Sa-ti acord revansa adica ... nu de alta dar vreau sa vad cum imi trage mie masina acum ... :???: |
ne dam dar nu acum ti-am zis si cand ne-am intalnit...mai am reglaje...putem sa ne dam la slatina lejer... sau cand cred ca e cum vreau io sa traga. nu vreau sa vin sa ne dam si sa zic dupa "nu era in mintile ei" sau alte texte...
|
Quote:
|
doamne ajuta sa fie bine pt tine... ti-am zis cu tine cand ies vreau sa stiu ca dau tot ce pot...momentan...mai pot si daia...am rabdare..., daca tu o faci...monstru, atunci e clar.
|
iese cineva pe categoria mea?? sunt in configuratia de slatina si acolo nu am apucat sa ma dau ca era ud...so?? candidati?
|
Vrei sa mai incerci odata cu mine?Desi eu zic acum ca nu mai are rost:???:,dar oricum ma gandeam ca poate vrei!Daca nu m-ar tenta mai mult cu cealalta,cu 528`u:???:,daca e stock si daca iti trage bine,si daca te dai cu el bineinteles
|
cu aia nu ma dau e balena mare....plm nare rost desi e destul de rapida.....
|
nu pot sa scriu ceea ce vreau pt ca Imi sterg astia postul dar frate esti un om de tot........ma plimbi prin tot bucurestiul pt o strada care e mult mai praf decat zoo.....doar de dragul ca vezi doamne pleci tu mai bine pe asfaltul ala.....sa Iti dau un sfat: un sofer bun se da indiferent de asfalt (binenteles sa nu fie gropi) ne dam o data...ratez a 3-ia si tot te bat si Imi spui ca am plecat Inainte? ca nu erai pregtit? ce ai uitat sa apesi butonul magic sa decuplezi alternatorul?? ne dam si a doua oara...ai furat startul....pe 3 si 4 eram calare peste tine si cand te depasesc pui frana ca s-au terminat 400m??!!? si cine putea sa confirme castigatorul? nevastata?? hahahah frate de rceri dastia ca tine sunt satul....bafta si ne vedem la legale...apropo vezi cu comportamentul asta al tau si ciocu mai mic...e doar un sfat prietenesc......sa pastrezi distanta ca nu vreau sa am deaface cu zdrente de oameni! daca era sa ma bati..recunosteam si Imi faceam si doua stikere cu : ''M-a batut KIKI'' ne vedem la legale bafta!
|
DTE-ule... deja incepe sa se vada oftica... nu ma baga la mijloc ca am mintit cine a fost castigatorul... oricine iti poate confirma ca nu am inventat rezultate niciodata si permite-mi sa cred ca am mai multe liniute la activ (facute, arbitrate) decat ai tu... prima data ai fost tu in fata, a doua oara a fost el... asta s-a vazut si asta am si spus... imi pare extrem de rau ca am stat in masina si nu am iesit sa filmez ca sa nu ai ce sa mai spui acuma... si daca un sofer bun se da indiferent de asfalt, inseamna ca pe colegul tau de club, CZT, tocmai l-ai facut sofer prost... si asta pentru ca a dorit revansa cu BFF acolo unde ai fost si tu aseara pentru ca pe zoo pleca prost...
si acuma, ca sa te enervez de tot, meriti bricheta aia pentru ca asa merita toti ofticosii... asta e viata, mane... castigi, pierzi... all part of the game... pacat ca tu nu intelegi asta si nu intelegi ce inseamna o dunga amicala... data viitoare ia un diazepam ca prea ai accese de isterie, amice... |
Scuze de interventie si departe de mine intentia de a ii lua apararea lui DTE dar vad ca si pe acest topic se repeta aproape identic povestea de pe vremea cand Kiki avea Vr6 (2,8 model 2,9) asa ca se merita pusa o intrebare. Oare Kiki e singurul corect si restul sunt toti nebuni ?
Inca odat scuze de offtopic. |
nici pe departe sa fie restul nebuni, dar de data asta (cel putin ce a fost la finish) iti garantez desfasurarea dungulitei... plus ca DTE s-a enervat enorm in momentul in care a descoperit ca exista om la finish... ceea ce ma face pe mine sa-mi pun niste intrebari... cand i-am spus rezultatele s-a aruncat in masina si a taiat-o fara sa spuna nimic.... ti se pare comportament normal?...
si cu VR-ul s-a intamplat sa piarda rar, iar cand au aparut probleme, ai vazut si tu ca s-au rezolvat cu o filmare care a eliminat orice dubiu... |
hahahahahahah nu te supara draga mea cursanta dar cand eu eram presedintele filialei MR ilfov.....nu stiu ce erai tu...cand eram tot timpul langa micutzu si alergam cu un cazan de tico...nu stiu unde erai tu....lucru care poate fi confirmat de nume mari : TXA,BPR,DOGu..te astept Imi dai bricheta! si cu asta am Incheit tot....ne vedem la legale si sincer daca mai faceti o remarca ca asta gen diazepam,bricheta etc la adresa mea o sa va para rau! daca era sa iau bataia crezi ca Imi era rusine sa recunosc? cand ma batea MMAu nu am recunoscut? vb cu lumea care ma batut si vezi daca am avut vreodata ceva de obiectat....fratiilor astia sunt niste oameni care nici nu merita sa te ridici din pat pt ei!!
|
dte`ule nu te enerva ca o faci degeaba....
sunt cativa 'raceri' aici pe forum care nu pierd niciodata si cu care nu e bine sa ai nici o treaba....din diverse motive...kiki e unul dintre ei...restul pe privat... |
Quote:
|
Khalis nu mai adu aminte de VR ca da cu virgula majora. Kikisor zbiera cat il tineau rarunchii pe topicul de provocari ca e 2,8 iar cand a scos masina la vanzare la intrebarea simpla a unuia " e motor de 2,8?" raspunsul a fost " in acte e 2,8 dar in realitate e altceva" si nu era vorba de savantele modificari ale masinii.
Deci sa lasam mortii cu mortii parerea mea. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning