Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - NECROPHORUS (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/90913-machetele-mele-necrophorus.html)

NECROPHORUS 05-04-09 13:24

Re: Machetele mele - NECROPHORUS

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by NSL_ADY666 (Post 2211730)
Foarte frumoase si detaliate cele de la mondo motors!
Dar au o problema:Se gasesc cam greu!
In rest mi se par cele mai bune machete 1/24 au sticla pana si la semnalizatoarele din bara!
Bafta, si la mai multe machete (1/24)!

Merci mult de apreciere, si da intradevar se gasesc greu si sunt destul de bine detaliate, asta a primit un plus de apreciere din partea producatorului deoarece a fost data spre vanzare si la reprezentantele auto (de acolo o si am :) )

PS: si maine o revin tot cu un Volkswagen, si posibil si zilele urmatoare.:!::idea::arrow:

graffik4life 05-04-09 13:51

exceptionale machete!!!
nu vinzi vreuna?
bafta in continuare la colectionat

NSL_ADY666 05-04-09 14:50

Fantastic!Am uitat sa precizez ca la alti producatori de machete 1/24 nu am mai vazut suspensie pe fiecare roata ,si cu arc!
Si pentru 4-5 luni noi am fost frati de BMW 645Ci!:lol:
Acuma esti frate cu blue.macca!:lol:
Bafta cu ele!

bmwh548 05-04-09 17:13

Interesant ca la modelul asta au pus suspensii pe ambele punti. La Boxsterul meu au pus doar pe fata. Chiar e interesant, felicitari de achizitie.

NECROPHORUS 05-04-09 22:50

multumesc tuturor de aprecieri, o sa va raspund pe rand:

1 am avut la vanzare passaturi atat sedan cat si variant luate de la reprezentatnta volkswagen, m-am interesat ieri mai au doar variant, aveam un post cu asa ceva de vanzare, am dat vreo 3 pana acum dar din pacate cum spuneam nu mai sunt decat varianturi. Apropo de variant o sa il pun maine :)
Exceptionale nu stiu cat de mult sunt, eu le colectionz din placere si iau doar modele care imi plac. :)

PS: de variant cred ca mai pot face rost dar tot scumpe sunt :(

2 de la mondo motors majoritatea au suspesnsie pe cel putin o punte cu arc elicoidal ma gandesc ca vw urile au primit pe ambele pt ca se vand si la reprezentanta, oricum idee buna mai ales pe 1/24, si in plus mai au si geamuri spre deosebire de alte machete si de cele mai multe ori se deschide atat portbagajul cat si capota la ele cu excepti bineinteles.
Apropo de BMW 645 ci eu zic ca e o alegere buna e lucrat destul de bine pt un 1/24 din comert, si ma bucur sa stiu ca mai are si frati pe aici (impreuna cu detinatori) :)

3 boxterul - vroiam si eu unul dar nu am mai apucat din pacate, au disparut pasa cand am fost eu sa imi iau unul plus ca la noi in SHITHOLE, pardon Craiova vroiam sa spun au niste preturi exorbitante - 50 ron un mondo motors sau un motormax - ma gandesc ca e ''criza'' - aia care defapt nu exista si e doar o inventie sa scoatem noi multi bani in plus din buzunar sa isi umple ei golurile de la cazinouri :P (politica masii); oricum boxterul e bine facut zic eu in ciuda faptului ca nu are decat pe o punte suspensie totusi i se deschide capota portbagajul si normal si usile deci tot ... o chestiune mai putin intalnita la bburago sau maisto sau welly sau mai stiu eu ... bineinteles cu exceptiile care exista.

:!::idea::arrow:

NECROPHORUS 06-04-09 11:44

10 Attachment(s)
75 ) Mondo Motors (Gartex) VolksWagen Passat B6 (PQ46) Variant 2005 ( 1 / 24 )

Dupa cum am promis, iata si variant-ul.

graffik4life 06-04-09 12:03

frumos si variantul asta
dar sincer mie imi place mai mult varianta sedan
bafta!!

NECROPHORUS 06-04-09 12:43

Quote:

Originally Posted by graffik4life (Post 2215185)
frumos si variantul asta
dar sincer mie imi place mai mult varianta sedan
bafta!!

Multumesc frumos si SINCER SA FIU, SI MIE TOT SEDANUL IMI PLACE MAI MULT, am zis sa fie frati :D, maine o sa mai apara niste poze, si apoi cred ca o sa pun R32 ul :!::idea::arrow:

NSL_ADY666 06-04-09 18:18

Foarte minunat Variantul eu ADOR tot ce inseamna "break" deci este superb ,nu am cuvinte !

P.S.=Ai PM!

radu_bv 07-04-09 20:48

faine passaturile. am gasit si in brasov,dar costa in jur de 65lei parca.....mult domn'le mult:-P

NECROPHORUS 07-04-09 22:36

6 Attachment(s)
Imi pare bine ca va plac, si da intradevar sunt foarte scumpe, eu le-am luat pe ale mele de la reprezentanta si acolo m-au jecmanit si mai mult de 65 ron, dar am avut noroc cu un prieten care cunostea :D.

graffik4life 08-04-09 09:25

destul de bine realizata
dar nu se deschide capota motorului?
mai asteptam si altele

NECROPHORUS 08-04-09 11:13

Quote:

Originally Posted by graffik4life (Post 2220757)
destul de bine realizata
dar nu se deschide capota motorului?
mai asteptam si altele

Din pacate la variant nu se deschide capota, o sa urmeze golf 4 r32, cel mai probabil deseara

NECROPHORUS 08-04-09 22:21

12 Attachment(s)
76 ) Maisto VolksWagen Golf 4 R32 2004 ( 1 / 24 )

Nu e cea mai bine inchegata sau reusita macheta de la maisto, varianta custom shop e net superioara.
Mici modificari dupa cum se vede si din poze, portbagajul se deschide si niste boxe si o statie/computer/cd changer adaugate. Cu putin noroc o sa arate si mai bine cu o statie autentica si niste butoaie de nos promise de cineva, sa vedem daca se tine de cuvant :D

:!::idea::arrow:

NSL_ADY666 09-04-09 07:27

Hmmmm !Frumusel dar nu imi place statia confectionata din cap de bricheta!
In rest e ok:D!

All times are GMT +2. The time now is 00:06.

- Copyright 2026 4Tuning