![]() |
Re: TOYota Celica T20 reconditionata
Quote:
Succes maxim in planurile cu swapu'... P.S. da putin pe mess acum daca poti :) |
pentru motivul nr. 1 ma simt onorat. Mult succes si tie domnule, pot spune ca fara tine nu as fi inceput nimic din ce se intampla la semnatura mea 8) nici nu imi cumparam Tico !
o singura conditie, cand vom fi gata, ne dam ? :twisted: |
mai ai un pic de rabdare cu motorul sa ne comandam ,amandoi motoarele deodata
|
Quote:
Cand vom fi gata, cu siguranta o sa ne dam... dar cel mai important, o sa te pun sa ma plimbi :twisted: (numa' te rog sa nu cedezi, pune motoru' ala pe masina aia!) Quote:
Ma bucur ca te-ai hotarat si tu, abia astept sa mergem dupa ele! |
6 Attachment(s)
Astazi mi-au venit si "bunatatile" comandate, kickwooferele si tweeterele. Cu Pioneer-ul am intampinat ceva probleme astfel incat acum, dupa ce venise in magazin, inca il mai astept :rolleyes2 probabil pe saptamana viitoare il voi avea acasa.
Kickwooferele sunt Ground Zero Competition GZCW 8-4F, 20 cm, 250w rms, cu con din hartie si.... suna demential. Tweeterele sunt Ground Zero Competition GZCT 2200, 10x10 cm, 25w rms pe compresie si abia astept sa le ascult. Mai am nevoie si de un amplificator pentru ele, probabil voi opta tot pentru un GZ, fiind foarte multumit de marca. Restul componentelor le-am vandut cam pe toate, subwoofer nu mai pun (decat daca ma hotarasc sa pun de 16,5 cm in locasurile din spate pt. difuzoare). PS: tweeterele sunt mult mai grele decat kickwooferele :shock: si habar n-am unde sa le montez... nu ma asteptam sa fie asa masive :rolleyes2 |
Ma tu iar te ti de deastea ca te cert acuma :) pune mana si da bani pt Kw nu pt Watti :)
|
Quote:
@quick_shift...... Man da cati ani ai??????? :D mai da le naibi de muzici fa si tu ceva serios pe masina aia ca tot bati din gura, da o arzi cu altele :D hahahaaha |
De unde mania asta a ta pentru Gz ? :drunk:
|
cred ca 20 de difuzoare ti-ai luat deja
|
Quote:
@Urban: stai linistit, fondurile pentru motor sunt pentru motor, iar cele pentru muzica provin din vanzarea vechii muzici. Nu mai "plusez" prea mult in domeniul asta. "W" si "kw" se vor impaca bine, zic eu... nu se anuleaza unul pe celalalt. PS: piesele de mai sus erau in plan dinaintea motorului, nu puteam sa renunt la ele. @celicagtfour: am scris varsta la avatar :D muzica e o chestie la care nu pot sa renunt complet.... am renuntat la subwoofer in portbagaj pentru greutate mai mica, dar ceva-ceva tot tre' sa se auda acolo... nu mai zic ca sculele astea pe care le-am luat acum nu sunt doar "muzica", sunt arta... poate o sa ai ocazia sa le auzi. Nici nu Pioneer-ul ala n-o sa-mi fie rusine :D Am omis sa fac poze cu difuzoarele originale vs. cele noi, sunt identice la prindere, gauri si diametru total, singura problema va fi (cred) magnetul care este de 3-4 ori mai mare ca volum. Nu renunt la planul cu motorul, doar ca nu-mi pot asuma un termen-limita... este pe lista de prioritati in viata mea, dar nu e chiar cea mai mare. Asa cum v-am obisnuit, va tin la curent, nu va iau prin surprindere :lol:. Toate cele bune! |
@Quick shift Cate un pas pe rand man si le faci pe toate :D. Cat depre prioritati sunt pe primul lucrur de aia se numesc prioritati. Succes.
|
in 20 vin la mare poate ne auzim/ iulie
|
Quote:
Daca ziceam "prima prioritate", era o greseala gramaticala - pleonasm, insa prioritatile pot fi mai multe... iar in cazul asta, oricat de pasionat as fi, nu pot sa pun motorul inaintea nuntii mele :D In orice caz, motorul il voi avea in toamna, nici nu ma gandesc sa intarzii mai mult. @dell: cand vii sa ma anunti si pe mine! Pana atunci imi schimb si eu ambreiajul, azi l-am comandat (nu mai rezistam!!!) |
se apropie 20 iulie o sa te sun.pacat ca nu o sa vin cu celica
imi ia pielea pana la mare |
Salut Alex!
Sper sa-ti admir masina si live la sfarsitul lunii,dupa cum ti-am explicat si in mail! ;) Imi place la nebunie culoarea :) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning