![]() |
Re: Masina Mea: Opel Calibra C20NE - 1994
Apar problemele , am avut ulei in apa. Astazi duc chiuloasa la verificat sa vedem ce se intampla doctore.
|
Garnitura de chiuloasa?
|
Nu stiu sergiule. Am desfacut chiuloasa , garnitura pare a fi ok , acuma am lasat chiuloasa la verificat si schimbat toate cele prin ea. Maine aflu un raspuns. Pistoanele sunt ok , nu au uzura dar segmentul de pe piston VARZA. Tipic calculele din inainte nu pusca cu cele de la fata locului dar ramane de vazut.
Sper sa imi ramana bani si de serpisorii bau bau :) |
7 Attachment(s)
Cam astea is pozele ce le am de pana acum.
Maine ma suna firma unde ii chiuloasa sa imi zica daca ii fisurata sau daca nu. Dupa parerea mea nu ar avea cum sa fie fisurata din moment ce masina tragea bine inainte. Cuzinetii sunt praf si pulbere , o sa ii schimb si pe aia. Masina nu va fi gata decat dupa sarbatori. Pistoanele nu au uzura nici camasile , asta ii un lucru bun |
Quote:
|
nu pot sa inteleg cum ai putut sa cumperi motorul asta....de aia este o vb...cumpara motorul nmai dupa ce il auzi pe masina..sau numai de la cineva care il cunoti fff ine si iti da garantie ca este un..in rest....nu se merita...cati banii ai bagat in el..iti luai la jumatate de pret un sfi impecabil...sau iti faeai ne-ul de nerecunoscut...dar atata timp cat cineva de la dezmembrai cumpara o masina gen calibra sfi cu 600-700e max.....numai motor nu poate fii numit ala...
|
costin stiu , dar eram deja disperat dupa ce am fo pana la bucuresti dupa motorul de pe KOX si am venit acasa fara el. Deja statusem f mult fara masina si nu mai suportam. L-am luat pe asta acuma asta e trebuie sa il fac. Si mie imi pare rau ca nu mi-am reparat NE-ul dar asta este
|
Aiurea rau...... ai trecut de la agonie la extaz cu motorul asta. La inceput erati toti incantati de motor....si suprizele au aparut ulterior.
|
dap asa e boby , dar se rezolva toate incet incet
|
mai era o vb ...
"cea mai ieftina solutie este de fapt cea mai scumpa" oricum bafta in continuare si sper sa nu mai ai surprize de astea urate....altii ar fii renuntat demult... |
Ehh ce sa-i faci. Am intrat in hora trebuie sa dansez pana la capat :)
Astazi m-au sunat cei de la chiuloase , chiuloasa ii ok nu ii fisurata , trebuie schimbate in ea: simeringuri , ghiduri de la admisie , mi-au scos 2 prezoane rupte de la galeria de evacuare , planare , totul ma costa ceva in jur la 750 Lei Urmeaza sa comand cuzineti , segmenti , garnituri dupa care sa le montam. Ce cuzineti sa imi cumpar ? ce marca , ce preturi au ca inca nu am ajuns sa ma interesez |
Sscump la chiulasa :)
|
well
Astazi am fost sa ridic chiuloasa. Totul e so shine in ea :). Totul luceste. - Au fost scoase 2 prezoane de la galeria de evacuare care erau rupte de cand am cumparat motorul - Rectificat suspape - Rectificat scaune supape - Schimbati simeringuri - Schimbate ghiduri suspape admisie - Planare chiuloasa - Testare sub presiune Totul a costat 732 Lei Am cumparat segmentii pentru pistoane Goetze. Au fost 60 lei pe piston Garnitura de chiuloasa Elring - 61 lei cu reducere Filtru de ulei - fabuloasa suma de 8 lei :) Mai ramane doar sa le punem pe toate la loc si sa-i facem rodaju. Dupa care sa vedem cum trage nebunatica :) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
- Copyright 2026 4Tuning