Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   Seat Ibiza - Powered by DD (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/9008-seat-ibiza-powered-by-dd.html)

god2me 09-04-06 04:38

Re: proiectul meu audio

Va multumesc pentru aprecieri. Oricum, a-ti avut ocazia sa il vedeti la 4tuning day.

orlando 10-04-06 20:47

Quote:

Originally Posted by god2me
Va multumesc pentru aprecieri. Oricum, a-ti avut ocazia sa il vedeti la 4tuning day.

am fost langa ea 2 zile am vaz am admirat-o...
eu eram baiatu care ti-am cerut baterie ptr leon prima data...ne-am mai vaz pe la db drag si sper sa ne mai vedem in continuare...;)

MC Mate 11-04-06 22:11

Am avut ocazia sa o vad nu am avut ocazia sa o aud :(

Swat-Cat 03-05-06 19:36

1 Attachment(s)
film de la 4tuning day...fara aprobarea proprietarului :)

decibels 03-05-06 23:02

Super tare, multumim mult Swat-Cat! ;)

CataNOS 05-05-06 14:18

Azi am avut onoarea de a asculta cel mai mare woooofer pe care l-am vazut vreodata :D Multumim proprietarului, a fost fff de treaba si ne-a aratat ce stie sistemul audio. Imi mentin parerea k Seatul asta a fost cea mai tare masina de la 4tuning day. Multa bafta in continuare ;)

P.S. Scuze k am plecat asa rapid, dar aveam de dat o lucrare la cunoasterea generala a autovehiculelor :lol: si intarziasem, si-asa ne-a bagat profu in primul rand, dar oricum, a meritat :D

god2me 07-05-06 20:45

@CataNOS

cu placere... si poate ne mai vedem pe la facultate...

Si ziceam eu ca am terminat proiectul... neah! abia acum incepe distractia... cu modificari la motor pt un alternator mai mare si multe adaptari...

tico_rs 10-05-06 00:37

cosmine, asta e prima data cand citesc topicul asta, si nici nu mai vazusem poze cu masina ta de cand am vorbit la pescarus, dupa meciul ala... acum e 1.30 noaptea si eu vorbesc singur in camera... a iesit super, dpmeudv e cea mai tare instalare din cate am vazut, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ! sper sa mai am ocazia sa o mai aud, ca eu ramasesem cu ea la suflet deja de atunci...

andrei_1402 11-05-06 18:47

Unde s-a realizat montajul?

god2me 11-05-06 23:50

@tico rs

multumesc mult de aprecieri si urari

@ andrei 1402

La Code-Alarm ;) au unul din sedii in ghencea unde intoarce 41 langa o spalatorie auto pe partea cu stadionul

Si in sfarsit mi-au venit si mie bateriile deep cycle... dupa 7 luni de de zile yupiiiiiii

GYM 12-05-06 00:00

Daca nu sunt indiscret, ce baterii te-au "costat" pe tine atata timp ? :)

god2me 12-05-06 02:00

mai inca nu stiu.. maine ma duc sa le vad :) ...adica azi

CataNOS 12-05-06 13:19

Quote:

Originally Posted by god2me
@CataNOS

cu placere... si poate ne mai vedem pe la facultate...

Si ziceam eu ca am terminat proiectul... neah! abia acum incepe distractia... cu modificari la motor pt un alternator mai mare si multe adaptari...

Yeap, ne mai vedem la fac, esti la transporturi?

Daca da, banuiesc k il stii p anghelache, ala care plimba fiesta aia cu 5 roti, as vrea sa-i vad moaca dupa ce dai drumu` la bestia din portbagaj. Noi ascultam muzica la woofer in curtea interioara la transp (nu era dat tare) si a venit ala cu gura mare k sa inchidem prostia aia, ca ne taie cauciucurile, etc etc :lol: In fine, daca ai chef d auditie si vrei sa auda si urechile noastre, sau daca vrei sa ne arati c ai mai facut p la masina, or else, 0724397979 (merge si beep nu e pb :) ) :D

Bafta si spor la treaba in continuare, u beast owner!

CatalinM6 26-07-06 11:03

mai auzi ceva????ai surzit???Doamneeee...ce sistem audio!!!!!!

Andreea_V 29-07-06 18:52

Secsi sistem !

All times are GMT +2. The time now is 10:26.

- Copyright 2026 4Tuning