![]() |
Re:
Quote:
2:4 Persoane cred ca ar putea sa ma faca sa ma las de fumat , 1-Virgil cu Supra :D pe el cred ca l-ash asculta , 2-Catalin cu rs4 :D same reason 3-Maryo ,m-a invatat pana acum numai chestii bune , si cred ca daca s-ar pune pe mine. m-as lasa intr-un final... 4-Nu zic cine , sunt curios daca se simte , e nufumator/nefumatoare :D sa vedem ... m-as lasa , dau cate 50.000 aiurea pe zi.... |
ma esti nebun..cei mai multi sunt nefumatori..:) ma mir...!!!!anyway,nefumatoare,si nici nu kred k o sa pot fii vreodata :wink:
|
alooo 43% nu inseamna majoritatea.
majoritatea suntem noi restu de 57% :wink: matematica dasta faceti voi acum sau doar ai gresit? |
my fault...akum am vazut..ai dreptate COObra..era dimineatza,am o scuza...:)
|
io tocmai fumam o tzigara la cafea :lol:
|
norocosule... maicamea e pe aici .. da tarcoale ... vis ar fi acum o cafea si o tzigare :D , bine ar fi alte chestii mult mai frumoase care s-ar putea intampla... dar :d
|
cafeaua merge..tzigara..cahh :)
|
situatii in care merge prea bine o tzigara :
1: Dimineatza cu cafelutza 2: Dupa o shaorma picanta.. de fapt ( dupa o masa copioasa , o tigare canceroasa) 3: :D Dupa ce conduci , de-ti bate inima la 7000 de rpm :D iar merge una , bine , asta se intampla numai la cativa.. intelegeti ce vreau sa spun |
as putea sa adaug la spusele lui Santos si 4. Cand te plictisesti :D
|
clar !!!!!!!!!! eu in fiecare dim , tre sa ma duc la victoriei pe jos (la liceu) , e vreun kilometru daca nu ma inshel sau ma putin aniway fac vreo 10 minute de mers pe jos , si nu pot... aprind o tigare... mai fac ceva .. ca nu tzine , in fiecare dimineatza acelasi drum , e monotonia curului , asa mai dai din mana , mai sugi un pic in ea , mai faci ceva :))
offtopic : stiti reclamele alea de la puma , alea facute in jamaica unde naiba or fii facute , e.. stiti ca e una , la care le apar alora puma in picioare , babelor , tuturor ... eh mergeam spre victoriei .. si vad o tziganca... baba , in fuste in 145235 de culori basmale pe ea... ce avea in picioare ? PUMA FRATE NOi nouti :D negru cu albastru , m-am uitat la ea , pana mea avea vreo 60 de ani , ma bufnit rasu m-am gandit la reclama... si n-am putut sa ma abtzin radeam de nebun pe strada... |
poate nu erau originali :D si ce.sa zicem k avea,si k are 60 d ani..so what??da de babele alea pe tocuri cui de 10 cm c naiba sa mai zici..cu fuste mini..sau..alea mai plinutze(k sa nu fiu rea) kre poarta niste haine..de te sperii cum le vine...in fine..offtopic prea mare:)
|
faceam comparatie intre : reclama de la puma facuta in jamaica , sau unde le-or fi facut aia , si vazand-o pe baba aia in fusta verde + o mie de culori si basmale and shit si cu PUMA in picioare :Dma gandeam la o relcma PUMA facuta in romania
|
Ce bine ca mai sunt nefumatori printre noi si nu sunt singura.Un sfat pt.fumatori :incercati sa va lasati,daca puteti pt.ca nu face bine la sanatate si sa nu mai cheltuiti banii aiurea.Un sfat de la o viitoare asistenta. :lol:
|
Fratilor un lucru e clar : Tutunul nu e bun ! asta o spune toata lumea ! Sunt nefumator ...
|
am fumat 2 ani, dupa care de 6 luni m-am lasat de fumat. motivul: nu mai suportam sa-mi miroase degetele si hainele a tutun :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning