![]() |
Re: DACIA 1300 clasica
Arata foarte promitator!
|
Multumim...toate meritele sunt ale lui Adrian Ilisi....:D....eu doar sunt cu sponsorizarea si C.T.C-ul...sincer nu credeam ca cineva imi poate transpune ideile in tabla:D...ma bucur ca iti place...
|
10 Attachment(s)
si cu asta s-a terminat
vreau sa multumesc lui titi pt intelegere si pt rabdarea care a avut-o si nu in ultimul rand celor care au urmarit topicul , care stiu cu adevarat ce inseamna o TINICHIGERIE si o mica modificare a caroseriei am sa pun ultimele poze ale acestei masini |
GATA!...Masina este finalizata astept sa o aduc acasa si sa trecem la partea plina de mult praf...VOPSITORIE...MULTUMESC ADRIAN YLI PENTRU SPRIJIN SI PENTRU LUCRAREA ASTA FACUTA CUM TREBUIE....multumesc pentru rabdare...multumesc celor ce apreciaza rablele ce renasc...
Motorul s-a vandut,cred ca a si ajuns in Ungaria si apropo Sirius d-aia nici nu am mai raspuns.Coscova va fi trasa de clasicul si batranul 1.3,dotare de fabrica. Apropo...Mai am un rand de pistoane de alpine turbo de vanzare daca e cineva interesat P.M. |
Quote:
|
Dap s-a dat...astazi la ora 18.00 a plecat spre Cluj bucati bucatele,iar de la cluj se va opri tocmai in Ungaria.Este o situatie mai delicata,asa ca am renuntat la proiectul "hibrid"....
|
Macar 2 orizontale la clasicul ala?
Felicitari pentru masina,este intr-un mare fel,abia astept sa o vad iesita din cuptor. |
Aici ramane de vazut...inca le am si sa vad cum le brodesc.
|
Quote:
|
Quote:
Bravos Titi. |
De ce ai renuntat la alpine!?
|
https://www.4tuning.ro/masini-tunate-...200-12010.html
cred ca vrea sa stranga bani sa isi ia motor dasta:)) |
Lasa bah , orice sut in cur e un pas inainte !
|
o vei lasa fara bare dupa vopsire?
|
La Alpine am renuntat pentru ca am realizat anumite lipsuri la acel motor.Masina va fi propulsata de motorizarea cu care a venit din dotare,iar dupa ce am sa o vopsesc nu am sa o las fara bare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning