![]() |
Re: Masina mea : My ECOtec 1.6 [16v]
Quote:
|
cred ca mi-am f*tut catalizatorul , nu sunt sigur , insa de cand am trecut niste linii de tramvai , la turatii mici ...se aude parca in toba, prin galerie , niste cuie/suruburi ...parca le scuipa ...face foarte urat ...m"am si speriat, pana miercuri cand am timp nu mai circul si miercuri o duc la doctor sa vad ce are ...innebunesc! :(
|
Sa mai zicem niste arcuri? :)
|
Quote:
|
niste poze , daca tot aveam timp ..l`am scos pe Vlad la un "Photo Shoot" :D
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...=1#post1875144 |
2 Attachment(s)
astazi am fixat eleronul, i`am pus si silicon , sper sa tina :)
joi am plecat acasa si sper ca sa pot termina unele chestii de facut pe la masina cum ar fi : montat difuzoarele pe fatza , montat noile stopuri si cred ca cel mai important : noul parasolar KATANA TEAM :) |
10 Attachment(s)
updates :)
|
cu inscrierea ce vei face ?
|
Quote:
ps. glumeam, o trag pe dreapta ...eu nu dau 1800e la hotii astia |
Frate e cam belea cu taxa asta au innebunit de tot astia eu cred ca nu o sa ramana asa...trebuie sa facem ceva fratilor!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
Sper sa nu ramana asa ca e de rau ... :| |
Quote:
|
Quote:
|
In Germania nu se plateste nici o taxa de poluare sau de prima inmatriculare. Pentru a inscrie masina se plateste in jur de 200 de euro numerele permanente si inregistrarea la politie si alte formalitati, impozitul anual in jur de 150 de euro si asigurarea... aici e marea problema... intre 50 si 300 de euro pe luna in functie de anumite criterii - clasa masinii, vechime, varsta soferului, cate masini a detinut anterior, cate accidente a facut la viata lui de conducator auto etc.... daca nu era asigurarea obligatorie atat de mare, masina circula acum cu numere de Berlin. :(
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning