Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   dimensiune sau tehnica? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/8661-dimensiune-tehnica.html)

d3vilish_lips 15-06-06 19:53

Re: dimensiune sau tehnica?

....adi miki and co nu va bateti capu cu cine nu merita sincer aku ;) se simte si el bine k e in mijlocul atentiei ....ce mama draq v`ati gasit cu cine sa va puneti mintea.....

Mustang 15-06-06 22:50

Quote:

Originally Posted by Iulixxx
jucati-va voi cu dracu.....copii prosti....mai vedem noi.....

abtine-te atotstiutorule ca nu te-am jignit ;)
@blue eyes ... las ca e bine sa fii rea ;)

laca 15-06-06 23:26

Quote:

Originally Posted by D_M_X
Iulixxx alias pupulixxx .....eu doar atat te rog..... nu vrei sa vi in cta si sa sa te intalnesti cu mine? Si sa vina si prietenii tai ca nu-i bai......STii ca doar 1 barbat dintr-o suta pot sa-si suga organul genital? U o sa fii sigur unul dintre aia. Ciocu mic si nu te mai da asa zmeu ....de obicei aia care se lauda ca o au mare .....o au mica si se ajuta de limba .
Ai intzeles greiere bortos?

aditza lasa-l frate ca la fata care o are nu a mai vazut amgic de ....aproape o viatza...o poza cu un trabuc imprumutat si ......nu stiu cum sta cu fata sau cu dosu?....e mare smeu....ca de intalnit cu el mai adi...eu zic sa t feresti ca dupa spusele lui se crede in vestul salbatic ...are lasou in pantaloni....asa ca ai grija....si apropo daca am gresit ceva la scris....sunt foarte obosit

laca 15-06-06 23:27

"zmeu" nu "smeu" ...obosit

Trixi 15-06-06 23:45

Iulixxx,faptul k ai tupeu...prima data mie m-i sa parut absolut ok,dar chiar nu poti sa-ti permiti din primul sut sa vb oricum cu o femeie...incerci mai finutz,iar daca vezi k intra in joc..da-i bataie!
Iti zic sincer,k isi dezamagita d tine.M-am asteptat sa iesi cu inteligenta din situatie,nu cu amenintari...dar asta e,mai greseste omu'...

Iulixxx 16-06-06 00:11

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by laca
aditza lasa-l frate ca la fata care o are nu a mai vazut amgic de ....aproape o viatza...o poza cu un trabuc imprumutat si ......nu stiu cum sta cu fata sau cu dosu?....e mare smeu....ca de intalnit cu el mai adi...eu zic sa t feresti ca dupa spusele lui se crede in vestul salbatic ...are lasou in pantaloni....asa ca ai grija....si apropo daca am gresit ceva la scris....sunt foarte obosit

:D :D :D
alea sunt trabucuri originale Romeo Y Julieta Havana Cuba...aduse special pe comanda.....67$/bucata....fara taxe.

Gratzian 16-06-06 01:04

Iulixxx suspendat 3 zile
esti agresiv inutil... sa stii ca grosolania nu confera ascendenta, dar releva caracterul atat de greu de intuit altfel pe forum.

Gratzian 20-06-06 02:05

se pare ca topicul nu poate continua
accept sa va mai scoateti ochii la curse, dar nici vorba pe aici
asta e un loc de comunitate, sa mai schimbati opinii
topic inchis

All times are GMT +2. The time now is 10:12.

- Copyright 2026 4Tuning