![]() |
Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU
pai pe 9 ar fi ideal ....:)
|
Quote:
|
yo nu inteleg dc aranjantzi voi curse fara acordul lui ono ... T@zMania tu ce te bagi ca un c** intr`o caldare ?
|
Quote:
1 la mana nu stii sa citesti bine....am scris ca ono nu ''cred'' ca o sa lipseasca,si sebastian nu are cum ca e organizator.... 2 la mana. mai ai de lucrat la partea ''verbala''[nu cred ca ne cunoastem ca sa ne permitem sa ne tragem de sireturi.... 3 la mana incearca satzi vezi de treba ta,eu nu am fortzat pe nimei sa faca nimic si nici nu am afirmat ca se va tzine cursa atunci...si iar ajungem la 1 la mana ca nu stii sa citesti pe viitor incearca satzi stapanesti iesirile astea,nu e frumos,ce exemplu dai tu ca moderator? |
Daca Ai Fi Citit Cu Atentzie Tot Contzinutul Acestui Topic[ceea Ce Era Cam Greu Ptr Tine]ai Fi Vazut Ca Ono L-a Provocat Pe Seby......asa Ca Inca OData Te Rog Sa Te Abtzii,nu De Alta Dar In Situatzia Asta Tu Esti C.o.i.u.l!!!
|
Quote:
1) Quote:
2) Quote:
n`are nici o leg "functia" mea de moderator cu discutia de aici ;) ... stai linishtit ca nu`mi strici imaginea ;) |
Quote:
Quote:
|
A Doua Oara Cand Ma Jignesti!!!incearca Sa Te Abtzii Te Rog!!!in Cazul In Care Nu Observi E O Diferentza De Ani Intre Noi,poarta-te Ca Atare!deja Ai O Bila Neagra....
BAI TANTALAULE CITESTE DE LA INCEPUT CA ONO A MAI POSTAT!!!SI A SPUS CLAR CA EL IL PROVOACA PE SEBY!!!!GATA CA DEJA MA PLICTISESTI! |
De La Inceput Nu Inseamna Cu Doua Pagini In Urma.....
|
Quote:
sa`ti explic cum stau lucrurile...pe langa acest topic..au mai existat f multe in care ono il provoca pe seby...si nu a primit un raspuns clar niciodata...intr`un final a renuntzat la aceasta provocare.... ;) ... ti`am mai spus...daca viitoare intreaba si tu prin stanga si prin dreapta cum stau lucrurile ;) |
Eu Ma Refeream Strict La Topicul Asta....k Gata Hai Sa Terminam Ca Deja O Dam In Barci...asta E...incearca Doar Satzi Controlezi Limbajul
|
Va fi spectacol cu prima ocazie.
|
Quote:
|
ONO si-a imbunatatit doar vizual masina sau a umblat si pe la ea?
|
Ba da el spune ca o are pe cea mai buna.
Deci l-a provocat. Pariez pe STI. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning