![]() |
Re: Fotografiile Mele - MillionDollarBaby
Quote:
Mersi frumos , la aia verde am dat cropu aiurea...ca am zis na sa ii mai dau putin design si deh o clipa de neatentie ...mi-a distrus poza :lol: |
6 Attachment(s)
Franta - Paris |
9 Attachment(s)
Gent - Belgia |
Foarte reusite pozele , felicitari.. (caterinca rau penultima :lol:) , bafta in continuare :!:
|
Quote:
Multumesc frumos la fel :D ( penultima nu stiu ce vroia ala defapt dar oricum facea reclama la ceva 100% :lol: ) |
12 Attachment(s)
Mirabilandia - Italia |
Cand o sa postezi doar pozele care merita ?
Cand o sa intelegi ca Fotografia nu e formata din toate pozele din vacanta ? Cand o sa intelegi ca Fotografia nu e formata din snapshot-uri ? Poti sa zici ce vrei , dar eu sunt de parere ca daca ai fost acolo , puteai sa rezerzi macar cate 5 secunde pt fiecare fotografie , macar sa fie incadrate bine ... Spor la pozat in continuare , si poate o sa vedem progrese cat de curand |
Quote:
- Pe vremea aia nu prea stiam cu ce se mananca fotografiatul ...si da erau snapshot-uri... - Am zis sa le pun seturiile astea din vacanta ca m-am cam saturat numai de poze masini / peisaje / macro bla bla bla ....si nu cred ca am deranjat pe cineva cu cateva seturi :D oricum asta era ultimu ... Daca le faceam acuma crede-ma ca ieseau altfel ;) ms oricum ;) |
Frumoase pozele, chiar imi plac multe dintre ele, spor la mai multe pe viitor. Sunt frumoase mai ales pentru ca poti vedea diferite locatii din Europa. :D
|
Quote:
Mersi frumos :-P si eu m-am gandit ca o sa dea bine la ochi din cauza faptului ca sunt multe locatii diferite si are lumea ce vedea ... |
Re: Fotografiile mele - MillionDollarBaby
Faine poze...dar pe mine m-ai deranjat, ca nu vad nici macar un carburator sau un injector in ele......:)) JOKE!
Faine poze, mai ales ultima imi place :X |
Quote:
L.E: Am vazut pozele pe blog , unele sunt tari rau , tot asa :D |
poze pozee pozee si iar poze toate sunt frumoase am tavalit ca sa zic asa tot thread u da o poza cu tine nu am gasit :)))) hehehe spor la facut poze si felicitari:D
|
Quote:
Multumesc frumos :D poze cu mine sunt la profil :lol: |
ahaaaaa acum vajusi:P:Dfrumoasa foc:P ai primit si cuvinte de lauda da nimik tunat prin curtea ta:P:D?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning