![]() |
Re: Lucrari ProTuning - Baia Mare
Quote:
|
ai ceva ptr un audi 80 b4..ceva finut ..gen s2 sau modelul cabrio?
|
Robi, difuzorul spate de Megane 2 hatch de la kitul tau se poate achizitiona separat?
|
Buna. Domnu' Robert m-ar interesa cam cat ar costa un body-kit mai ,,agresiv" pentru un BMW E36 4 usi.
|
Quote:
Mai spre toamnă aşa am un plan - macăr să īl conturăm;) ..de pus īn practică īmi iau programare:D. Vorbim zilele ăstea să īţi zic baiul meu :D Baftă cu proiectele Robi , să ne vedem cu bine |
asteptam cu nerabdare un"sneak preview" al starii actuale a TT-ului ...daca mai poate fi numit TT
|
Quote:
|
draceee...este deja poimaine seara...;)
|
robert sunt foarte curios cum arata tt-ul acum.....mi-ar place sa iti faci timp sa pui cateva fotografii
|
Quote:
Roby,spor la treaba! |
Am sa ma duc luni in vizita si poate fac ceva spyshoot-uri :D:D
|
2 Attachment(s)
Pot sa ma laud si eu cu o prezentare la DACIA? :rolleyes2
Joi 02.07.2009 DACIA a sarbatorit 10 ani de cand a fost preluata de RENAULT si cu acest prilej au sarbatorit la Palatul Regal si eu am fost contactat si invitat la acest eveniment. |
Foarte tare ca ai fost contactat de catre ei.. inca o confirmare ca Loganu tau e o masina demna de admiratie.
|
Face senzatie Loganul tau oriunde merge. Cat te-a costat kit-ul si vopsirea ca vreau sa propun unor prieteni care au Logan sa treaca pe la Robert.
|
7 Attachment(s)
postez cateva poze cu barile in lucru + luneta spate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning