![]() |
Re: Machetele mele - Madalyn Boss
Foarte tare golful!;)Are lipsuri, dar...;)
|
frumos golf
bravo |
O sa fi invidiat pentru macheta asta :)
|
Multumesc ... are "lipsuri", na ... doar e o macheta veche ... oricum arata foarte bine pentru vechimea ei si imi place foarte mult deoarece o caut de mult timp ... intentionez sa iau si modelul 1/18 Solido si inca un model 1/24 kit dar sa fie clasic ... multumesc inca o data de aprecieri !
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
ma bucur ca va place Golf-ul ... pentru azi:
BMW 635csi Bburago 1/26 (un model rar, se afla in stare destul de buna) |
Frumos model! ;)
Mai frumoase (si interesante) sunt stickerele de pe el!! In final vreau sa zic ca la acest model vad o chestie rar intalnitala modelele coupe 1/24 din zilele noastre (ale producatorilor misto/bburago): deschiderea usilor a capotei dar si a portbagajului! |
interesanta macheta...e realizata ok mi se pare!
o alta vopsea ar scoate-o in evidenta mult mai bine...;) |
asa este edy ... la revopsit m-am gandit si eu, dar nu prea stau de asa ceva, m-am gandit mai de graba sa o vand si sa se ocupe cineva care chiar are timp ca sa iasa ceva frumos, ca e pacat de ea ...
|
O sa ti se para aiurea intrebarea, fiind despre o masina de pe prima pagina! Merdesul Cobra de aici este Revell? Ce se deschide la el? Astept un raspuns de la tine apoi sterg! Multumesc! :)
|
Quote:
|
Da Razvan ... scuze de intarziere :D este Revell si se deschid usile fata si capota motor ... este o macheta foarte buna la pretul care il au acum ... eu o am de forte mult timp si m-a costat mai mult ...
|
Foarte misto colectia, bafta in continuare :!::idea::arrow:
|
11 Attachment(s)
Hummer H2
Scara 1/18 Producator HIGHWAY 61 Detalii : se deschid toate 4 usile, capota, portbagajul Interior mochetat cu covorase Scaune reglabile , rabatabile , cotierele scaunelor se rabateaza Se deschide torpedo-ul , cotiera Maneta schimbatorului poate fi miscata "Clapa" de la trapa se deschide Roata de rezerva imbracata in material textil Suspensia functioneaza cu arcuri elicoidale Transmisia functioneaza , arbori planetari si arbori cardanici etc. |
wow:|..este foarte detaliata macheta asta..cat ai dat pe ea si de unde ai luat-o?:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning