![]() |
Re: Renault Megane
Quote:
la asta m-am gandit si eu ... si apripo de paralela ta , inainte am avut solenza ... cu bord de logan dar sunt curios daca a facut cineva modificarea asta pana acum |
sory dak sint offtopic dar ,
nici nu ai luato bine si teai si apucat d modificari ? in cazu asta spor la treaba |
Quote:
|
ce imbunatatiri ai mai facut la meagan ?
miam luat si eu clio symbol fab 2002 |
eu nimic ... momentan strang bani sa il pun la punct dpdv mecanic .,.. si apoi urmeaza o evacuare sport (ca toba care o avea masina era naspa rau de tot , facuta de un "nea") , dupa care un pic de modificari la chiuloasa si axa cu came ... apoi , body-kit-ul ... bani sa fie
|
pai lai luat cu probleme ?
ti lai inscris p nr tau ? eu am avut noroc cu clio e in stare buna |
probleme mari nu ... bucsararia , si placutele de frana ... + o verificare amanuntita ... inca nu am inmatriculat-o pe numele meu
|
De ce nu'ti deschis un thread in care sa prezinti masina...
|
urmeaza... nu prea aveam poze cu ea, si nici mare lucru de zis. saptamana viitoare sper sa ii pun la punct mecanica, franele si sa ii schimb bara fata. dupa care vor incepe modificarile. momentan nu prea am mare lucru e zis despre masina
|
eu sunt mai mult ca sigur ca nu merg ceasurile
de pe una pe alta modelu 97 are 4 mufe iar cel de 99 + are doar 2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S.Va rog nu mai folositzi topicul meu pentru discutzi intre voi,va multzumesc anticipat! |
salut sebi, ia zi-mi si mie un ste ploape cum ai tu pe magane, la ce pret se gasesc, ca in bucuresti nu am vazut genu asta de ploape.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:26. |
- Copyright 2026 4Tuning