Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Au inceput inscrierile in NSL Romania (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/8429-inceput-inscrierile-nsl-romania.html)

MDshell 22-10-07 23:43

Re: AU INCEPUT INSCRIERILE IN NSL-ROMANIA

Salut, as vrea si eu sa ma inscriu in NSL, sunt student in anul I in cadrul Facultatii de Mecanica la sectia Autovehicule Rutiere din Cluj-Napoca, nu am permis de conducere in momentul de fata, dar curand o sa intru in posesia lui respectiv in data de 5 noiembrie am examen:). Clubul mi-a fost recomandat de catre MaGiKo un bun prieten pe care il cunosc de cativa ani. Ma cheama oliviu, Adresa mea de messenger : [email protected] . Multumesc.

MaGiKo 22-10-07 23:55

te-ai bagat ma ? :PP:)))

LMX_Catalin 30-10-07 09:24

MDshell, in club este venit orice pasionat auto dar trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa aiba 18 ani, sa aiba perimis auto, sa aiba o masina (care de preferat sa nu fie Dacia 1310, Trabant, Walburg - dupa ultimele reglementari ale legislatiei interne NSL) si sa fie om de comitet :)
Din punctul nostru de vedere esti bine venit, dar sa asteptam putin sa e vezi cu permisul luat. OK?
Pana una alta considera ca esti aspirant :)

bodyspeed 30-10-07 20:33

Quote:

Originally Posted by LMX_Catalin (Post 1174957)
MDshell, in club este venit orice pasionat auto dar trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa aiba 18 ani, sa aiba perimis auto, sa aiba o masina (care de preferat sa nu fie Dacia 1310, Trabant, Walburg - dupa ultimele reglementari ale legislatiei interne NSL) si sa fie om de comitet :)
Din punctul nostru de vedere esti bine venit, dar sa asteptam putin sa e vezi cu permisul luat. OK?
Pana una alta considera ca esti aspirant :)

desi trabant aveam :rolleyes2 cel putin cel decapotabil, bleo
mai este in club din nsl bucuresti :D

MARI_NSL 30-10-07 21:01

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1176008)
desi trabant aveam :rolleyes2 cel putin cel decapotabil, bleo
mai este in club din nsl bucuresti :D

sincer . nu l-am vazut la nici o intalnire nsl :???: a fost dct la 4tuning day :x

GolfuletzS 31-10-07 08:40

Quote:

Originally Posted by Mar1_nsl (Post 1176052)
sincer . nu l-am vazut la nici o intalnire nsl :???: a fost dct la 4tuning day :x

a mai venit da vine cu o Navara :P

VaLeX 31-10-07 11:51

Salut ..sunt din Piatra Neamt , insa sunt student la facultate in Iasi , momentan am doar carnet si doar masina tatei (care nu pot sa'i fac nimic ..stiti voi ..dac nu e masina ta, nu are rost sa bagi bani in a familiei) ..de la anul sper sa se scoata taxa de prima inmatriculare si sa'mi iau un ursuletz ..cam asta ar fi planu ...

despre NSL ? ..mi'a zis Nick despre club si dac vreau sa intru...i`am zis ca mai ma gandesc ..si m`am hotarat ..dac se poate sa intru ..ar fi perfect ...

multzam anticipat :)

NSL_Cartman 31-10-07 11:55

valex te astept vineri la ora 19:00 la stadion la intalnirea saptamanala NSL.

pina atunci intra si pe forumul nostru separat (forum)

VaLeX 31-10-07 11:57

Quote:

Originally Posted by NSL_Cartman (Post 1176719)
valex te astept vineri la ora 19:00 la stadion la intalnirea saptamanala NSL.

pina atunci intra si pe forumul nostru separat (forum)

cand mai vin p`akasa ..vin sa ma prezint (masina n`am ce prezenta ..inca nu )
mai vb :D multa bafta

Marson 31-10-07 13:46

Alles Klar Bro! Felicitari pentru permis.. e atat de nou ca inca mai ies aburi din el :D... cu ursuletul.. stam de vorba... e pus deoparte special.
Take care... si tine-mi si mie un loc in NSL... cand ajung in tara... deschidem sampania.
Salutari.

Brutus_vali 10-11-07 14:20

Bun venit la toata lumea...va asteptam cat mai multi la intalnirile NSL (vinerea la ora 22 in parcare la Billa Dr. taberei)...Bafta multa tuturor si fara incidente

Daniel_Toa 14-11-07 07:26

Va salut cu respect ! Ma numesc Daniel am 18 ani , si as dori sa intru in acest club . Va intrebati daca am carnet, masina ? exact peste 2 zile cam la aceasta ora sunt in examen pentru permis auto ... masina am o Dacia 1310 care am ceva ganduri marete cu ea . Astept un raspuns de la un membru fondator in legatura cu mine sa fiu primit in club etc.

LMX_Catalin 14-11-07 23:46

Daniel, de curand am adoptat o noua regula si aceea ca Daciile 1310 nu mai pot intra in club :(! DAR se refera strict la masini nu si la proprietari . Masinile vin si trec, proprietarii sunt membrii NSL. Ia-ti permisul cu succes si te asteptam la intalnirile noastre sa ne cunoastem :)
Bafta!

Daniel_Toa 15-11-07 06:20

Nu voi tine mult aceasta masina, decat oana capat ceva experienta sa ma descurc cu msina pe strada. Sper in primavara sa -mi achizitionez alta masina si atunci sa fiu primit in club. Iar cu carnetul , maine dimineata am examen

el_ovy 15-11-07 14:33

Bafta la examen! ;)

All times are GMT +2. The time now is 05:36.

- Copyright 2026 4Tuning