![]() |
Re: DACIA 1300,ORIGINALA CU MICI MODIFICARI.1972!!BV 05 DFN
mi se pare super misto lama de golf, da tu parca erai cu alpine iar esti cu turbat ?
|
Quote:
|
adevarul e ca iti da diverse batai de cap, una mai marunta si mai tampita ca alta dar la final se cam "teme" lumea
spor la munca in continuare |
cu buza de golf pare mai de raliu,dar ce culoare o vopsesti?eu zic ca e bine, dar daca tie nu iti place nu o pune!in legatura cu incidentul, bine ca esti teafar si ca nu a patit nici tu si nici masina nimic.bafta....
|
Quote:
Pai cred ac pun buza aia pana la urma si Canny zicea ca arata bine,dak o pun o las neagra :D |
cat am strabatut azi brasovul, cate telefoane am dat sa iti aflu numarul.... :lol:
|
Quote:
|
ia PM sau mess cu numarul :lol: la sfarsitul lunii tura 2 bv, bran, moeciu, sibiu :lol:
|
mie mi se pare ca arata chiar oki buza aia....daca nu-ti convine cauta-ma sa creem una noua;)
|
Quote:
|
legat de buza eu am incercat sa asez una de solenza pe langa botul masinii mele si dadea frumos dar trebuia prelucrata si m-am lasat pagubas.oricum nu era a mea,trebuia sa o montez omului pe masina!
|
2 Attachment(s)
Quote:
bafta in continuare cu proiectul... |
Quote:
ms si bafta si tie !!!! |
URGENT !!!!!RASPUNDETI-MI SI MIE VA ROG,MERITA SA PUN SISTEMUL DE INJECTIE DE PE O DACIE BERLINA DIN 2004 PE MASINA MEA?TOT CU TRASEU DE TOBE ABSOLUT TOTUL REZERVOR TOT !!!!!MASINA A FOST LOVITA FRONTAL EXACT IN MOTOR,PARE INTREG POMPA DE APA E SPARTA,DAR NU VREAU SA MA RISC SA IAU SI MOTORU,O SA IL VERIFIC SA VAD DAK E OK L-AS LUA CU TOTUL!!!!!ASTEPT PARERI VA ROG MULTUMESC
|
eu unu nu l-as pune!am un prieten care are o nova Gti si nu e multumit de injectia asta Bosch.a zis ca ii mergea mai bine nova care a avut-o inainte pe carburatie!
eu unu zic sa o lasi asa!e prea multa munca.dar daca o dezmembreaza omu i-ai si tu rezervorul ca nu se stie cand treci la vre-o injectie multipunct si ai nevoie de el!:D...sau mi-l vinzi mie cand oi face rost de bani!....:P |
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning