![]() |
Re: AG 86 BRS - Solenza Clima--- Sugestii tuning
mersi ... o sa il sun pe om sa vorbesc cu el , si poate in ianuarie fac un cadou frumos BRS-ului
|
4 Attachment(s)
bara fata arata destul de ok... dar restul nu prea imi place...
uite ce am vazut azi: |
Quote:
|
sfat prietenesc.ia ti intai niste jante dragute si apoi bari si praguri.o masina cu jante arata mult mai bine decat una fara dar cu bari imense.incearca si o sa vezi k am dreptate.bafta
|
Quote:
pai jantele mele ce-au ? sunt Mak Audace Mirror pe 14 au 4 luni jantele , cauciucurile la fel .... 2000 ron m-au costat cu totul ... nu imi mai iau altele nici de-al draq ....cel putin inca 1-2 ani |
atunci sa cauti bari si praguri care sa nu iasa din linia masinii.intelegi despre ce e vorba k esti baiat istet.crede ma stiu cat sunt de scumpe jantele si cauciucurile
|
bara de pe masina grena nu pare ca ar iesi prea mult in afara, plus ca jentile de pe masina aia sunt pe 13 ... iti dai seama oricum ca intai testez, si abia apoi modific ;)
si din cate vad eu , nici bara de pe masina potocalie nu iese prea mult ... oricum , diseara daca am timp , poate fac si un VT ;) |
sa fim seriosi, ce are BIK pe masina nu se compara cu nici un model de bara insirat aci la tine pe tread! barile alea parca ar trebui sa fie puse din fabrica pe logan!
|
Quote:
si totusi .... ....ar fi trebuit sa fie pusa din fabrica pe LOGAN .... pe mine ma intereseaza ce pun pe solenza ... de fapt la bara spate mi s-a cam pus pata pe cea de pe solenza portocalie ,....ramane sa vad ce fac cu fata |
30 Attachment(s)
un mic pictorial cu BRS-ul in parcarea acoperita din cartierul NORD de langa AGIP , la vre-o jumatate de ora dupa ce i-am facut baita :) (de fapt primele 3 sunt la mine in parcare , pana sa ii fac baita)
si bonus , poze cu cadoul de Mos Nicolae al BRS-ului , un mic DVD cu ecran intern |
incearca sa o lasi mai jos sa vezi ce bine da cu barile ei ;)
|
Jante frumoase , exterior placut, dar cand vad farurile ma speri, scuza-ma ca zic asa, dar ai stricat tot cu porcariile alea de leduri sau ce or fi ele.Apropo da jos ala de pe capacul de la rezervor.Ai grija de ea ce e frumusica!Sa o stapanesti sanatos.
|
1 Attachment(s)
|
Frumos cadou mai BRS-ule...;) Am avut si eu unul...:oops: Identic!...:lol:
|
ar merge lasata...cu barile normale...ar arata agresiv...si vezi ce faci cu calutii;)...eu asa as zice...baga bani in motor...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning