![]() |
Re: je ANDY_SLC!
Quote:
|
Quote:
e o pov de cand tu erai in voiaj,apropo,welcome home |
Prin acest post tin a felicita pe cei care de acum am inteles k se numesc in mod legal X - Team .. si pentru actele care au ieshit ... asa .. si ce sa zic .. numai bine ... si in sfarshit ashteptarea voastra a dat roade ... si la mai mare :))
cu stima si respekt |
Quote:
|
Un nou club ...o noua abordare a cluburilor.....
Din 16.11.2005 a luat nastere un nou club ce are acum si filiala la Constanta...Xtreme Club Emotion...
Pe aceasta cale salutam celelalte cluburi din Constanta!!! |
andyy mie mi-a zis profesoara cu care ai vb ::))))) . si daca vreii ii zic sa itzi mai zica 1 data:))).nu e frumos sa te lauzii cu ceva ce nu facii sii nu estii( org curse si MAI ESTII SI VARUU LU CTL):))))))))))))))))).
IN REST HAI SA INCHEIEM SUbiectuu asta ca nu are rost |
deabea astept sa vina ora de engleza sa pot sa o intreb pe prof. daca asa am zis eu sau a vb mintea fara mine si uit ce vb..sa vedem atunci daca chiar am mancat eu ***......si la faza cu CTL eu am vb pers cu el si nu stiu dc te mai bagi u in chestia asta ai vrun interes sau ce?PEACE!
----------------------MR RULLZ------------------ |
marfa aici.. Se cearta lumea.sa vedetzi voi ce apare in ianuarie.. pregatiti-va.. O sa apar cu cateva kg in plus :lol: :lol:
Ce de *** sunt unii. |
Re:
Quote:
|
La zodiac sunt scaune de fier!!! asa ca ursule stai linistit :)
|
Re:
Quote:
si de asemenea m-am exprimat gresit in partea cu \"tot mr-ul\" - intr-adevar erau vreo 5 masini, nu toate. |
okk .atunci nu e nici o problema daca te-ai exprimat gresit
|
clan nou in cta? am vazut 2 masini cu sticker pe spate Ice Team ... cine stie detalii sa dea
|
se preagteshte aparatia unui nou club .... facut de fix`u cel cu mazda 323 .... si daca am inteles bine speed racers sau ceva d genu mai multe detalii cand o sa avem :)
|
din ce in ce mai multe cluburi ... sa vdm ce o sa iasa
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning