![]() |
Re: golf 2 b-76 bpr
si inca o complectare masina are 140cp aspirat
|
la aceasta putere se mai adauga ceva modificari, sau aceasta cifra reprezinta puterea de acum a masinii cu tot cu modificari ? masina arata foarte bine, felicitari pentru ea !
|
masina are 139 cp de fabrica dar e injectie mecanica si nu poti sa o modifici foarte mult pt ca nu am nimic electronic.
|
la aspirate mai bine le lasi asa decat sa modifici ceva ca mai rau le dai peste cap...
si chiar m-as simti onorat daca as avea parte de un mic test alaturi de masina ta... poate te vad prin oras... pe la kiseleff sau mai stiu eu pe unde umbli... mi-ar placea sa si schimbam cateva cuvinte... cat despre afumati... e greu inca in Romania cu suspensii sport... pacat ca nu te poti bucura mereu de suspensia aia bafta |
Cine ti-a zis tie ca le dai peste cap? orice motor daca umbli in el fara cap e si normal sa il dereglezi. Sunt destule aspirate modificate care sunt nedereglate....dar dupa cum bine se stie orice modificare scade si fiabilitatea....asa ca tre sa se gaseasca o cale de mijloc.
Tu ce masina alaturi bpr-ului? Nu de alta dar sunt legale la prisma duminica si poate picam in grupa. |
cine vrea sa se dea cu mine ne vedem la prizma duminica.
da baieti? |
BPR-ule cred ca ai o problema cu oglizile pt ca il vedeai pe baiat numai in spate...mai regleaza-le si tu un pic :-)
Quote:
|
loool
nu man... oglinzile ii stau tare bine asa cum le are zau... hai ca ai fost simpatic... sa pui omul sa skimbe bunatate de oglinzi... sper ca are lumea simtul umorului pe aici |
mersi man ca nu te-ai suparat,amglumit si eu putin..orcium si pemine tot in oglizi m=a vazut :D
|
sincer acum... la viteza de varf cred ca il depasesc cu un metru dupa 2-3 km parcursi =)) dar cum zicea si el kiar nu era loc de alergat prea tare
si apoi de ce sa depasesti o masina care arata atat de bine din spate? se vede super tare la ce suspensie are |
sincer nu ma intereseaza viteza finala.
daca ajunge repede la 200 asta conteaza. daca vroiam 240 puneam cutie de g60. |
Sau ceva de diesel :)
|
valabil pt toti golfisti.
vreau sa-mi pun turbo asa ca vreau sa vand motorul complect. axe. serpisori plus evacuare complecte fara finala. motor refacut nou nout. cutie viteza. daca e cineva interesat discutam ,dar vrea ceva bani nu il dau pe doi lei ,ca eu tot ce dau acum depaseste mult peste 2000e. asa ca rog doar pe cei interesati sa puna intrebari |
motorul este nou.
tacheti noi. pompa ulei noua. segmenti si cuzineti noi. semeringi de supapa si semeringi motor noi. distributia noua. fise beru noi. buji ngk platium noi. bobine de curse noua.delcou nuo. injectoare noi. placa si discul noi. cutia e 2y pt cunoscatori deci originala. evacuarea de la miltek cap coada fara evacuare. evacuarea nu se vinde. axele sant de 260 in loc de 220 cum sant de fabrica. dar axele nu sant montate sant separat. motorulk e pe masina se face proba fara probleme .se tureaza 7400 si eu zic ca nu il bate niciun kr. |
cand le probam viorele?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:22. |
- Copyright 2026 4Tuning