![]() |
Re: E92 - 335xi coupe
Da din pacate traiesti un sentiment ciudat cand ai masina in service.
Indiferent de motivul care o tine acolo e ceva neplacut. Stiu asta pentru ca de multe ori am avut masina in service, chiar acum am Subaru STI si desi este pentru dezvoltare tot nu ma bucur. Cand e acasa e altceva si-l scoti cant ai chef. La ine mai mult pentru ca unul din marile avantaje si-l pierde daca nu-l ai iarna la dispozitie. |
a fost accidentata dupa cum am mentionat... mama lor de taximetristi... offf ce nu-i inghit... sa stai 5 luni cu masina pe tusha pentru ca animalul ti-a intors in fata pe dubla linie continua, fara sa semnalizeze, fara sa se asigure si nici fara permis n-a ramas
|
au trecut 5 luni ? :O
|
Cand nu e vina ta frustrarea e si mai mare, dar trebuie sa induri.
Pacat ca pasiunea tine de mitocania altora. |
bine punctat cu frustrarea
|
m3 vs 335i cu cv mod ..castiga 335i
|
=)) oooof doamne sa vezi acum discutii...
|
Quote:
|
Quote:
Si daca ai norocul sa dai si peste vreun " gutza " cu M3 atunci baga mai multi mana in foc https://www.youtube.com/watch?v=Imz1aCK0O04 I-a sa iti clatesti un pic ochii . |
DECI dak iara incepe discutia aprinsa intre qumatru si sebastian e rau :)))) :))) de parca nu au avut aceasta discutie de 14 pagini incoace :))) ala cu poza cu loganu .. care a zis k bate 335i sa citeasca tot topicul . sa nu mai inceapa el . ww2...... bafta pt aman2 ..
p.s. cand iese masina din service ??? |
unii vorbesc de masinile lor, altii de ale prietenilor, iar unii le au cu chatul.
https://www.youtube.com/watch?v=bNbTkqcQvKM |
Quote:
LA mine te-ai referit cand ai scris asta ??? |
luni imi iau masina... merg putin sa vad cum se comporta si apoi ii pun la loc upgrade-urile...
|
Nu am facut nici o nominalizare si nici nu am de gand sa fac sau sa ma gandesc la cineva anume.
Pacat este ca e adevarat ce reiese din acel film si nu mai putin ca in alte parti chiar aici pe 4tuning. |
got it... oooooo doamne ce bine merge....
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |
- Copyright 2026 4Tuning