![]() |
Re: Super Nova (RED)
am gasit ceva jante la un prieten dar deocamdata trebuie sa rezolv nijte probleme mecanice pe la ia si dupaia ma gandesc si la jante.
|
8 Attachment(s)
Mici modificari de estetica si sunet:D
|
filtrul ala o sa iti traga aer cald de la motor, ar fi indicat sa directionezi o conducta de aer
din bara spre el. iar corpul clapeta fixeaza-l bine sa nu iti traga aer fals. |
Dar toba?...la sound-ul asta te refereai?
|
Filtru deocamdata iarna asta il las asa...cand o sa se mai incalzeasca afar o sa il trag in fata al grila. Cu corpu clapeta nu am avut probleme , este fixat bine si nu se misca;)
Toba o am in porbagaj deocamdata pentru ca mi sa descrins si nu am apucat sa o pun la loc:D |
1 Attachment(s)
ce faci cand te plictisesti...te apuci si omori masina incercand sa "aluneci":lol::lol::lol:
P.S. pe vremea cand eram incepator si nu stiam cu ce sa mananca frana de mana :lol: |
Puneti soclu cu bec la marsarier ca vad ca nici tu nu ai, eu mi-am pus ca nu aveam pt ca supernovele din fabrica au numai unul, doar cele de prin 2001 aveau cate doua
|
Deocamdat trebuie sa rezolv cu o garnitura la termostat ca imi pierde antigel pe acolo si nu e bine mai ales ca vine anotimpul rece , imi mai trebuie un ax de volan ca asta are joc cam mare si poate raman cu volanu in mana:lol: dupaia mai vedem;)
|
Cu volanul in mana stai linistit ca nu ramai doar ca e foarte deranjant jocul ala ca si eu l-am schimbat, e vreo 320 ron unul acuma de uzina
|
Da ai dreptate e foarte enervant zgomotul care il face axu:evil:
La mine in Mioveni e maxim 200 lei ce-l de uzina...scap mai ieftin:D |
Nu numai zgomotul ci jocul volanului mai ales la un drum mai lung
|
Da si jocul...am facut de curand un drum pe autostrada si parca eram sofer pe camion trebuia sa misc mereu de el stanga-dreapta:lol::lol:
|
exact
parca ca ai conduce un tractor nu o masina |
Quote:
Are dreptate CalinUKU,modifica pozitia filtru,pune-l undeva jos in dreptul radiatorului,asa il am si eu.In pozitia in care l-ai pus tu nu te ajuta cu nimic,rolul filtrului este de a trage aer rece si cat mai frontal,in felul asta se va face cel mai bine amestecul aer-benzina,in masina e ok.Multe drumuri fara incidente iti doresc.Bafta by C O X |
Am spus mai sus ca o sa il mut in fata la radiator dar la primavara...deocamdata iarna asta il las acolo ca imi baga caldura in masina mai repede;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning