Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Astra G 1.6 (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/80464-masina-mea-astra-1-6-a.html)

iviTe 29-02-12 23:07

Re: Maşina mea: Astra G 1.6

la bord se vad pete de lumina? nu bate uniform ? sau mi se pare mie ..

Antilles 01-03-12 06:38

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 4908067)

Nope, lumina nu e difuzata egal, ledurile bat in punct fix nu imprastie lumina ca un bec normal. Oricum, aproape la fel era si cu becurile, se vedea pe extremitati mai intunecat asa ca prefer varianta asta. O solutie (nu foarte complicata) ar fi adaugarea de leduri in plus, dar, personal nu o sa fac asta.

andi_cimpean 01-03-12 06:39

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 4908067)

Cred că pozele sunt de vină. La luminiţe d-astea, aparatul captează aiurea imaginea!

CVZ, vorbea de o folie galbenă care este pusă la anumite modele de G-uri. Aceasta nu lasă lumina (orice bec i-ai pune) să fie altfel decāt portocalie/galbenă.

Văd că G-ul tău este din 2002...ciudat pentru că şi al meu este 2002 (final) şi eu am folie. Norocul meu a fost că am folosit becuri albe, destul de puternice la luminozitate şi lumina rezultată a fost de un galben/verde "fosforescent" din cauza păcătoasei de folie!

Antilles 01-03-12 10:40

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4908204)
Cred că pozele sunt de vină. La luminiţe d-astea, aparatul captează aiurea imaginea!

CVZ, vorbea de o folie galbenă care este pusă la anumite modele de G-uri. Aceasta nu lasă lumina (orice bec i-ai pune) să fie altfel decāt portocalie/galbenă.

Văd că G-ul tău este din 2002...ciudat pentru că şi al meu este 2002 (final) şi eu am folie. Norocul meu a fost că am folosit becuri albe, destul de puternice la luminozitate şi lumina rezultată a fost de un galben/verde "fosforescent" din cauza păcătoasei de folie!

Nu mint defel pozele, exact asa se vede pe bord, tocmai pentru ca sunt led-uri si nu becuri....as putea sa pun mai puternice sau mai multe, si ar fi ok dar sincer...imi plac asa, m-am obisnuit sa nu fie perfect iluminat:)) Nu, nu aveam nici un fel de folie, decat becurile galbui, masina e sfarsit de 2001 ca fabricatie, poate au schimbat ei intre timp?!

Antilles 02-03-12 20:07

Am terminat cu becurile/LED-urile, intr-un final...avem si muzica acum : JBL+Rockford+infinity+un mic subwoofer activ si...anulat CD player...de tot.
Gata si toate plasticurile de la interior, revopsite negru texturat, maine ne apucam de praguri si bara fata, sunt turnate dar trebuie pozitionate and so on, intre timp se tapiteaza si scaunele din spate, stay tuned!

Kahn 02-03-12 22:56

Imi place ce faci la masina si iti urez bafta sa termini cu bine ce ai reinceput:D. In alta ordine de idei, bara spate o mai ai?

Antilles 03-03-12 12:02

Quote:

Originally Posted by Kahn (Post 4911468)
Imi place ce faci la masina si iti urez bafta sa termini cu bine ce ai reinceput:D. In alta ordine de idei, bara spate o mai ai?

Merci, o sa fie ok, atat doar ca nu merge destul de repede, nu pot aa tin ocupat atelierul cu masina mea.

Mai am bara pe masina dar ma gandesc sa o schimb cu tot cu evacuari.

marius3030 03-03-12 12:39

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 4911128)
Am terminat cu becurile/LED-urile, intr-un final...avem si muzica acum : JBL+Rockford+infinity+un mic subwoofer activ si...anulat CD player...de tot.
Gata si toate plasticurile de la interior, revopsite negru texturat, maine ne apucam de praguri si bara fata, sunt turnate dar trebuie pozitionate and so on, intre timp se tapiteaza si scaunele din spate, stay tuned!

cum adica ai anulat cd playerul de tot?
spor la treaba!eu iti urmaresc topicul in contiinuare!imi place ce-i faci masinii!

ghiozdanel17 03-03-12 13:03

cred ca este vorba de cd playerul original al mainii

Antilles 03-03-12 17:03

Quote:

Originally Posted by ghiozdanel17 (Post 4911831)
cred ca este vorba de cd playerul original al mainii

Nope, a vorba de CD-player in general, adica nu mai exista un CD player in masina:)

andi_cimpean 03-03-12 19:39

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 4912181)
Nope, a vorba de CD-player in general, adica nu mai exista un CD player in masina:)

Dezvoltă şi tu!

Ne spui că ai montat difuzoare şi subwoofer-e dar nu mai ai HU?

Cum vine asta?:shock:

marius3030 03-03-12 20:09

poi asa am inteles si eu.ca nu mai are HU,dar cumparase difuzoare!ehh..cn stie ce idee smechera are pt muzica,dar numai sa ne spuna si noua ca suna al draq de interesant!:D

GJ 64 GAB 03-03-12 20:57

Nu īnţeleg ce e cu atāta mister ... Poate şi-a luat omul DVD Player auto..

Antilles 03-03-12 21:04

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4912443)
poi asa am inteles si eu.ca nu mai are HU,dar cumparase difuzoare!ehh..cn stie ce idee smechera are pt muzica,dar numai sa ne spuna si noua ca suna al draq de interesant!:D

K....ideea e simpla, eficace si la indemana oricui. CD player-ul se poate inlocui oricand cu o tableta care la unele masini se inglobeaza perfect in bord sau, cum fac eu acum, un telefon care are un player decent ( in cazul meu Samsung Galaxy S 2). . Il voi schimba in viitor cu un tab, dar numai dupa ce o sa am nervi si timp pentru constructia unui bord nou( probabil la urmatorul make over). Am testat samsungul, suna mult peste asteptari; chiar mai bine decat prin line-in pe CD player. Avantaje....oare mai are sens sa le enumar?!:)

Antilles 05-03-12 18:48

Mai e cineva interesat de bara spate sau evacuare? se vand la pachet cu 800 RON.

All times are GMT +2. The time now is 08:16.

- Copyright 2026 4Tuning