![]() |
Re: Maşina mea: Astra G 1.6
la bord se vad pete de lumina? nu bate uniform ? sau mi se pare mie ..
|
Quote:
|
Quote:
CVZ, vorbea de o folie galbenă care este pusă la anumite modele de G-uri. Aceasta nu lasă lumina (orice bec i-ai pune) să fie altfel decāt portocalie/galbenă. Văd că G-ul tău este din 2002...ciudat pentru că şi al meu este 2002 (final) şi eu am folie. Norocul meu a fost că am folosit becuri albe, destul de puternice la luminozitate şi lumina rezultată a fost de un galben/verde "fosforescent" din cauza păcătoasei de folie! |
Quote:
|
Am terminat cu becurile/LED-urile, intr-un final...avem si muzica acum : JBL+Rockford+infinity+un mic subwoofer activ si...anulat CD player...de tot.
Gata si toate plasticurile de la interior, revopsite negru texturat, maine ne apucam de praguri si bara fata, sunt turnate dar trebuie pozitionate and so on, intre timp se tapiteaza si scaunele din spate, stay tuned! |
Imi place ce faci la masina si iti urez bafta sa termini cu bine ce ai reinceput:D. In alta ordine de idei, bara spate o mai ai?
|
Quote:
Mai am bara pe masina dar ma gandesc sa o schimb cu tot cu evacuari. |
Quote:
spor la treaba!eu iti urmaresc topicul in contiinuare!imi place ce-i faci masinii! |
cred ca este vorba de cd playerul original al mainii
|
Quote:
|
Quote:
Ne spui că ai montat difuzoare şi subwoofer-e dar nu mai ai HU? Cum vine asta?:shock: |
poi asa am inteles si eu.ca nu mai are HU,dar cumparase difuzoare!ehh..cn stie ce idee smechera are pt muzica,dar numai sa ne spuna si noua ca suna al draq de interesant!:D
|
Nu īnţeleg ce e cu atāta mister ... Poate şi-a luat omul DVD Player auto..
|
Quote:
|
Mai e cineva interesat de bara spate sau evacuare? se vand la pachet cu 800 RON.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning